![<p>Koncert Crvene jabuke</p>](https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/30/o_24062423_1024.jpg)
Nedavno otvorena kavana i restoran "Perivoj" u Slavićevoj ulici, svojim izgledom i konceptom ponude jedinstveni su u Splitu. Stoga su u rekordnom roku privukli posjetitelje bez prevelike promidžbene pompe.
Njihova gastronomska priča počiva na jedinstvenom konceptu kojemu je cilj objediniti restoransku i slastičarsku ponudu Hrvatske koja je zapravo mješavina utjecaja drugih kultura na naše kulinarstvo – počevši od francuske, preko austrijske, talijanske, turske...
Tu viziju u djelo provodi mladi kreativni tim kuhara i slastičara na čelu s chefom Markom Gajskim i glavnom slastičarkom Teom Mamut.
![](https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images//2015/06/30/Stil/perivoj35-110615-1.jpg)
- Na meniju se nalazi 15-ak probranih jela, uglavnom tradicionalnih, ali s modernim pristupom njihovu pripremanju i serviranju. Tako, primjerice, nudimo komišku pogaču na potpuno...
Njihova gastronomska priča počiva na jedinstvenom konceptu kojemu je cilj objediniti restoransku i slastičarsku ponudu Hrvatske koja je zapravo mješavina utjecaja drugih kultura na naše kulinarstvo – počevši od francuske, preko austrijske, talijanske, turske...
Tu viziju u djelo provodi mladi kreativni tim kuhara i slastičara na čelu s chefom Markom Gajskim i glavnom slastičarkom Teom Mamut.
![](https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images//2015/06/30/Stil/perivoj35-110615-1.jpg)
- Na meniju se nalazi 15-ak probranih jela, uglavnom tradicionalnih, ali s modernim pristupom njihovu pripremanju i serviranju. Tako, primjerice, nudimo komišku pogaču na potpuno...