StoryEditorOCM
HranaBrzo i jednostavno

'Magičan sastojak koji pretvara jelo u spektakularno': mnogi ga bacaju, a ključan je dio hit recepta

Piše J. V.
23. travnja 2019. - 19:11

Gomilanje ostataka hrane u hladnjaku nije uvijek najpametnija ideja, ali događa se svima. No kada primijetite da su se na policama naredale 'tećice' s nepojedenim ili nepripremljenim namirnicama, a da nemate apsolutno nikakvu ideju kako ih iskoristiti, vrijeme je da krenete u čistku.

Nakon blagdana, ono što redovito ostane nepojedeno su jaja. Ako ste se bavili ikakvom izradom kolača, vrlo ste vjerojatno koristili snijeg bjelanjka, a žumanjak ostavili u čaši, za kasnije, trebat će vam nekad. Uostalom, šteta je baciti...

Šteta ili ne, isto tako ih, redovito, bacite. Da ne bi tako bilo i ovoga puta, donosimo ideju za sutrašnji ručak ili malo kaloričniju večeru, koju sigurno nitko od ukućana neće odbiti.

Sadrži, pogađate, upravo žumanjak, "magični sastojak koji može...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 00:36