Namaz od graha
Operite i ocijedite grah iz jedne limenke, dodajte mu dva režnja češnjaka i sok jednog limuna, stavite u blender i izmiksajte. Dodajte pola žlice maslinova ulja i doradite do glatke smjese. Namaz stavite u posudicu, dodajte mu žlicu i pol nasjeckanog ružmarina, žličicu naribane korice limuna, malo soli i papra. Lagano promiješajte i namažite na topli kruh.
Popečci od graha
Grah iz dviju konzervi isperite i kuhajte sat vremena u posoljenoj vodi. Dodajte lovorov list, te ga krajem kuhanja izbacite. Na ulju izdinstajte usitnjenu kapulu, tri režnja češnjaka, dodajte pola usitnjene crvene paprike, isjeckanu papriku te na kraju sve posolite. U blenderu pomiješajte grah i izdinstajte sastojke, dobro izmiksajte, ubacite šakicu skuhane riže, prstohvat kima i...
StoryEditorOCM
HranaZa prste polizat'
Kripna spiza: fini recepti za fažol na sedam načina, od namaza do žlice
27. veljače 2017. - 00:23
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?