StoryEditorOCM
HranaIGRA ULOGU

Ako želite senzacionalan okus kolača, prije nego što jaja 'razbijete' u zdjeli nikako ne preskačite ovaj potez!; Imamo rješenje i za pretvrdi maslac oko kojeg se uvijek iživcirate

Piše J. V.
28. listopada 2019. - 17:17

Koliko vam se puta dogodilo da ste krenuli pripremiti nešto za jelo, ali sastojke se jednostavno niste sjetili pripremiti na vrijeme? Maslac je tvrd kao kamen, dok recept zahtijeva onaj "sobne temperature", a vi svejedno ne želite odustati od pečenja?

Jer znamo iz iskustva - jednom kad se odlučite na dugotrajni proces u kuhinji, nema toga što vas može zaustaviti. Ipak, hladni sastojci ne samo da nisu podobni za upotrebu, već mogu i potpuno upropastiti vaše jelo. Što vam je činiti?

Najbolje bi bilo sastojke ujutro izvaditi iz hladnjaka, ostaviti ih u najmračnijem kutku vaše kuhinje te ih pustiti da tamo provedu dan. Nakon osam sati maslac bi trebao biti savršen za obradu električnim mikserom. 

No ako niste ljubitelj ostavljanja jaja van hladnjaka baš toliki vremenski period...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. prosinac 2024 10:40