StoryEditorOCM
Društvena mrežaSJEĆATE GA SE?

‘Zlokobna figura je predskazala smrt kralja Charlesa!‘; Masovno se dijeli jezivi video s lanjske krunidbe, pogledajte

Piše Mozaik SD
7. veljače 2024. - 12:06

Buckinghamska palača šokirala je svijet objavivši vijest da je kralju Charlesu dijagnosticiran oblik raka, no posljednja je snimka s krunidbe u svibnju 2023. godine učinila cijelu situaciju još strašnijom.

Britanski su mediji i gledatelji ceremonije krunidbe, sjećamo se, uočili neobičnu figuru na ulazu u Westminstersku opatiju, a posebice ih je ustravila sličnost lika koscu, koji simbolizira smrt.

Video se danima nakon krunidbe širio i komentirao na društvenim mrežama, na kojima je opet aktualan. Premda je tada obznanjeno kako je riječ o pomoćniku koji sudjeluje u vjerskim ceremonijama u Westminsterskoj opatiji, svojom je siluetom ostavio jeziv dojam.

Sad se opet masovno komentira kako se radilo o zlokobnom znaku koji je predvidio Charlesovu bolest, a moguće i smrt.

Podsjetimo, vrsta raka od koje Charles boluje nije otkrivena, no nije riječ o raku prostate, već je bolest otkrivena tijekom njegovog nedavnog liječenja prostate.

"Njegovo Veličanstvo danas je započelo raspored redovitih tretmana, a tijekom tog vremena liječnici su mu savjetovali da odgodi svoje kraljevske dužnosti u javnosti" - priopćila je palača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 20:13