StoryEditor
Društvena mrežaKonačna potvrda

'Nisam znala da i takvi postoje': Jelena Veljača više ne skriva svog dečka, čestitala mu rođendan i objavila jednu od rijetkih zajedničkih fotografija

2. studenog 2019. - 16:57
spasime19-140619

Iako svoj ljubavni život od razvoda drži podalje od očiju javnosti, Jelena Veljača učinila je danas iznimku i objavila fotografiju s dečkom, Ivanom Galom. Povod - njegov rođendan.

"Sretan rođendan čovjeku koji čini život jednostavnim poput šetnje u parku, nisam imala pojma da i takvi postoje...', napisala je Veljača uz jednu od rijetkih zajedničkih fotografija koju ćete naći na njenome Instagram profilu.

Glumica, producentica, aktivistica i pokretačica inicijative #spasime, Veljača je u zadnje vrijeme izazivala mnogo veću pažnju javnosti svojim akcijama, nego privatnim životom, no nije skrivala da je i na tom planu bilo turulentno. Razvod od Dražena Čučeka, oca njene kćeri Lene te preseljenje u Beograd zbog snimanja serije "Pogrešan čovjek" svakodnevnicu su trenutno najspominjanije žene u Hrvatskoj učinili blago kaotičnom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Stanković u Nedjeljom u 2 pitao Jelenu Veljaču postoji li razlika između udvaranja i seksualnog uznemiravanja

No u svemu tome, barem ako je suditi prema ovoj posljednjoj objavi, veliki joj je oslonac bio upravo Gale, direktor prodaje RTL televizije. O njihovu se odnosu i ranije "špekuliralo", čini se da smo sad dobili i konačnu potvrdu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. siječanj 2021 10:39