StoryEditorOCM
Kazalištene propustite

Komedija provokativnog naslova "Dođi gola na večeru" u izvedbi HNK Šibenik 17.11. u dvorani Lora; Laži, spletke, prevare i vrhunska farsa koja će publiku oduševiti

Piše pr
14. studenog 2023. - 09:13

HNK Šibenik ima premijerni kazališni komad koji obećava izvrsnu zabavu!

Riječ je o komediji Marca Camolettija koja je stekla toliku popularnost u svijetu da je čak uvrštena i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najizvođeniji francuski komad na svijetu. 

 

Priliku da u njoj zaigraju dobila je izvrsna glumačka postava koju čine  Donat Zeko, Ana Perković, Bojan Brajčić, Franka Klarić, Oriana Kunčić i Krešimir Jelić koji ni ne skrivaju koliko su uživali radeći na ovoj farsi te se povezali u novu glumačku obitelj na putu osvajanja srca publike.

 

"Propisno odjeveni? Što to uopće znači? U Lori, 17. studenoga "Dođi gola na večeru" u 20 sati. U Šibeniku smo skupili simpatije, u Sisku nagradu, a u Splitu bi Bojan Brajčić mogao skupiti koji telefonski broj. Stvarno je zgodan." - Donat Zeko

 

Režiju potpisuje vrsna Nina Kleflin koja je i sama uoči nedavne premijere o ovom zanimljivom kazališnom komadu izjavila: "To nije komedija, to je farsa, dakle, nešto još više od komedije. To je zavrzlama, zabavna slagalica koja vrti svoje junake do besvijesti u nemoguće situacije koje su njima tragične, a nama itekako smiješne. Rijetko čovjek radi s ovakvom ekipom, kao za ovu predstavu, od glumaca do svih ostalih i mogu samo reći da sam jako sretna zbog toga."

 

Upravo opipljivi likovi i stvarna životna priča temelj su za dugi kazališni život ove izvanredne komedije u izvedbi HNK Šibenik.

Prema definiciji farsa je vrsta komedije koja svoje likove stavlja u nevjerojatne situacije u kojima se suočavaju s nečuvenim preprekama i ne možete ni naslutiti što sve naše junake čeka a izuzev odlične radnje i brojnih urnebesnih scena publika će imati priliku uživati i u izvedbi odličnog glumačkog ansambla.

 

“Dođi gola na večeru“ ljubavna je priča o prevari i suludom vrtlogu laži iz kojeg se sve teže ispetljati. Svaka nova scena i svaka nova laž gradi još višu kulu od karata koja se na kraju mora raspasti. Ova duhovito zapetljana situacija likovima donosi tragediju ali gledateljima će donijeti isključivo smijeh i vrhunsku komediju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 17:06