StoryEditorOCM
Splitna poljudu

Splićani, do omiljenog ‘Teatra uz more‘ u Lori morat ćete drugim putem zbog radova na cesti. Ali, isplati se doći...

Piše SPLIT SD
3. srpnja 2024. - 13:01

Uputite li se prema Poljudu, računajte i na prometne blokade. Naime, zbog radova na cesti prilaz dvorani Lora iz Zrinsko Frankopanske ulice u Ulicu osmih Mediteranskih igara uz ŠC Bazeni Poljud je zatvoren. Riječ je o radovima koji se odvijaju u sklopu velikog infrastruktornog projekta, a trajat će do kraja godine.

Dakle, svi koji u međuvremenu žele doći do dvorane u Lori, u međuvremenu moraju koristiti alternativni prilaz iz Ulice sedam Kaštela u Ulicu osmih Mediteranskih igara, uz pomoćno nogometno igralište NK Hajduk.

Kako se tamo počela održavati nova sezona vrlo posjećenog ‘Teatra uz more‘, ovo je posebno važna informacija za njihove posjetitelje.

image

Zatvorena cesta na Poljudu

Privatna Snimka/Slobodna Dalmacija

Kako doznajemo od organizatora ove popularne manifestacije, današnja predstava, najnovija komedija kazališta Moruzgva "Prekid preko veze", im je rasprodana već danima. Izvode je Petra Kurtela, Matija Šakoronja i Filip Detelić.

Već 8. srpnja na ljetnu scenu ‘Teatra uz more‘ popet će se jedan od pionira stand-up forme Peđa Bajović

- Osim što je začetnik stand-up forme kod nas, Peđa je i jedan od naših najtraženijih stand up komičara. Priznat je i kod nas ali i u svijetu budući se ne libi svoje oružje, vrlo oštar jezik i britak um, koristiti i na engleskom jeziku. To ga je dovelo sasvim blizu cilju koji si je postavio - da nastupi u svim Europskim zemljama. Nedostaju mu još svega tri na listi! - informira nas Anet Rožić iz ‘Teatra uz more‘.

image
Paun Paunović/Cropix

Četvrtak, 18. srpnja, rezerviran je za još jednu, 12. po redu, izvedbu megapopularne komedije "Kad udari južina" u Splitu u izvedbi Petre Kraljev i Jagode Kumrić. 

Srpanjski repertoar zaokružit će prava kazališna poslastica glumačkih gostiju iz Novog Sada. Komedija "Svadbena zvona" Srednjoeuropskog kulturnog centra Novi Sad koju izvode nagrađivani glumci Ivana Vukčević, Đorđe Kukuljica i Mihajlo Nestorović 24. srpnja stiže na pozornicu u Loru. 

Program za kolovoz još nije objavljen.

image
Paun Paunović/Cropix

Ulaznice

Ulaznice za izvedbe mogu se kupiti online na  www.teataruzmore.com i  www.entrio.hr ili u knjižari PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7:30-20h i sub 8-19h) te na ENTRIO prodajnim mjestima Dancing Bear (Dioklecijanova 6), Ghetaldus i Tisak media (City Center). Blagajna u Lori radi na dan izvedbe od 19 sati, a ulaznice se mogu rezervirati i na broj telefona 091 795 7260.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 13:01