StoryEditorOCM
Glazbadobra zabava

Uzavrela atmosfera u Mandrachu: Peco i Silvija zapalili scenu na 113. Danu žena!

Piše promo
9. ožujka 2024. - 13:00

Sinoć se Restoran & Bar Mandrach pretvorio u epicentar zabave i glamura uz Marka Pecotića Pecu i Silviju Dvornik koji su osigurali nevjerojatan spektakl na 113. Danu žena. Uz hitove domaće i strane glazbe, njihov spoj umjetnosti i energije oduševio je žene koje su došle proslaviti svoj dan.

"Petak s Pecom" u Mandrachu postao je sinonim za vrhunsku glazbenu zabavu, a ni ovaj put, povodom Međunarodnog dana žena, nije bio iznimka. Atmosfera je bila uzavrela, s plesom, smijehom i nezaboravnim trenucima koji će se dugo pamtiti.

No, spektakl nije bio rezerviran samo za glazbeni dio večeri. Restoran & Bar Mandrach noć je obilježio predstavljanjem svog novog, pažljivo kreiranog jelovnika, koji je izazvao oduševljenje prisutnih. Očaravajući okusi i kreativne kombinacije ostavili su bez daha sve one koji su se odlučili prepustiti gastronomskom užitku. 

Sto trinaesti Dan žena u Mandrachu zaista je bio nezaboravan, ostavljajući dojam da će ova tradicija nastaviti obarati rekorde zabave i užitka iz godine u godinu. 

Slike s događaja govore same za sebe – smijeh, ples i dobra zabava obilježili su proslavu Međunarodnog dana žena u Mandrachu.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. ožujak 2024 20:33