StoryEditorOCM
ZagoraSVI U ARŽANO

Opskrbite se domaćim proizvodima uoči blagdana i dobro se zabavite u Zagori, zna se gdje je najbolji sajmeni program

Piše Josipa Rimac Vlajčić
20. prosinca 2023. - 16:49

Udruga "Aržano", koja je iznimno aktivna u tom dijelu Dalmatinske zagore, u subotu, 23. prosinca, dan uoči Badnjaka organizira "Sajam uz Advent".

Kod Memorijalnog centra "Josip Jović", program će okupiti izlagače, prodavače, kupce i posjetitelje, a okupljenima će se ponuditi bakalar, kuhano vino, razgledavanje Memorijalnog centra i izložba slika.

OPG-ovci, koji su sajam u Aržanu posljednjih mjeseci stavili na neslužbenu obveznu listu svojih prodajnih odredišta i u ovo (pred)blagdansko vrijeme stanovnicima Aržana i posjetiteljima sa šireg područja Zagore i Hercegovine predstavit će svoje domaće poljoprivredne proizvode i rukotvorine.

Sajam je postao popularan upravo zbog autentičnosti na kojoj inzistiraju njegovi organizatori, a na prošlim izdanjima okupljalo se na desetke OPG-ovaca iz cijele Dalmacije i Hercegovine.

Ponuda je bazirana na domaćoj i lokalnoj proizvodnji, a budući da je svaki do sada organizirani događaj bio vrlo dobro posjećen i produktivan i za kupce i posjetitelje, od organizatora se i u idućoj godini očekuju slične aktivnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:08