StoryEditorOCM
S mora i krajaADIO, TETA MAJO!

Dalmacija zavijena u crno: preminula dugogodišnja čelnica najpoznatije zajednice udruga: ‘Tijekom radnog vijeka uložila je mnoštvo energije u razvoj i boljitak Splita i županije‘

Piše Dalmacija SD
25. listopada 2022. - 18:22
Marija Maja Novaković bila je dugogodišnja tajnica Zajednica tehničke kulture grada Splita i Splitko-dalmatinske županijePrivatni album

Brojni ljubitelji tehničke kulture s područja srednje Dalmacije s tugom se opraštaju od Marije Maje Novaković, dugogodišnje tajnice Zajednice tehničke kulture (grada Splita (ZTK) i Splitsko-dalmatinske županije, koja je preminula u 70. godini.

Ime te javne djelatnice desetljećima je bilo sinonim za brojne aktivnosti koje su organizirale udruge okupljene u spomenutu organizaciju, čiji korijeni sežu u razdoblje neposredno nakon Drugog svjetskog rata. Često je bila i glavna poveznica ZTK-a i udruženih društava s novinarima naše medijske kuće.

- Tijekom cijelog svog radnog vijeka uložila je mnoštvo ljubavi, energije, entuzijazma i dobre volje u razvoj i boljitak tehničke kulture na području grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije i cijele Hrvatske.

Svu svoju pozitivnu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:03