StoryEditorOCM
OtociOdmor na škoju

Otkrili smo ljetnu ‘logu‘ Iris i Marka Livaje, ali i brojnih Vatrenih: kristalno čisto more, domaća spiza i mali balun

Piše Dora Lozica
4. srpnja 2023. - 14:00

Da je Korčula hit destinacija jasno je i našim nogometašima koji je svake godine odabiru za odmor s obitelji tijekom turističke sezone.

Ni ova godina nije iznimka, navratili su Marko Livaja, kapetan vatrenih Luka Modrić, Dejan Lovren i Mateo Kovačić, a Borna Sosa je u Lumbardi gotovo domaćin. 

Najprije smo nedavno u šetnji gradom sa suprugom Iris, djecom i prijateljima susreli hajdukovca Livaju. U Korčuli im je očito ugodno budući da su prošle godine dolazili dvaput, a vratili su se i ove te se Marko, kao i uvijek kad ga pitaju, rado fotografirao s našom novinarkom. 

Na Vrniku je naša simpatična čitateljica Matea susrela Dejana Lovrena. Nije gubila vrijeme, široki osmijeh svih na slici svjedoči o dobroj atmosferi na otočiću nadomak Korčule na koji rado dolaze bogati i slavni. 

image
Snimio čitatelj

Kako smo neslužbeno doznali, Luka Modrić sa svoje jahte privezane na zapadnoj korčulanskoj rivi spustio se samo na masažu u poznati hotel "Lešić Dimitri". Taj turistički sadržaj smješten u istoimenoj palači nudi glasovitu tajlandsku masažu pa nas Modrićev odabir ne čudi.

U opuštenoj šetnji gradom susreli smo Matea Kovačića sa suprugom Izabel i sinčićem. Kako doznajemo, mali je Jure bio toliko šarmantan da se Kovačić jednostavno morao s njim fotografirati u starogradskoj jezgri. 

image
Snimio čitatelj

Odavno se šuška da je Borna Sosa vlasnik moderne kuće u Lumbardi koja se nalazi na predjelu Tatinja. Pješčana plaža ispod kuće, kristalno čisto more i predivan pogled prema zapadu očarali su i lijevog beka hrvatske reprezentacije koji je danima boravio na istočnom dijelu otoka, kupao se s lokalnom djecom, šetao po mjestu, upoznao je i susjede, a rado se odazvao na poziv da sudjeluje na treningu Malonogometnog kluba "Lumbarda 2".

Ekipa koju trenira Sosin susjed Ivan Lozica Ivak priprema se za turnir u Čari, a mali se nogometaši mogu pohvaliti savjetima jednog od najboljih lijevih bekova na svijetu. 

image
Snimio čitatelj

- Budući da mi je susjed, zamolio sam ga da nam se pridruži na treningu i uljepša djeci dan što je bez problema i napravio. Hvala puno dragi susjede i dobro nam došao u Republiku Tatinju - poručuje Ivak. 

Kako doznajemo od Lumbarjana, Sosa koristi pješčane plaže za odmor, ali i za trening. Divan je susjed, strpljivo se fotografira s obožavateljima pa je tako pozirao s Lucom i Ružicom na Pržini.

Mještani ističu kako je Sosa komentirao da je bio na Ibizi i na Maldivima, ali da nigdje nije tako lijepo kao u Lumbardi i da je napokon pronašao svoj komadić svemira. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:48