StoryEditorOCM
OtociOBITELJSKI NASILNIK

Kaos usred Dalmacije: autom htio pregaziti policajce, razbio im vozilo i pobjegao! Danima ranije tukao je blisku osobu

Piše Dalmacija SD
28. veljače 2024. - 10:49

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenih djela prisile prema službenoj osobi, oštećenja tuđe stvari, nasilja u obitelji i prijetnje.

U ponedjeljak, oko 22 sata, hvarski policajci su u Starom Gradu pokušali zaustaviti automobil kojim je upravljao 43-godišnjak, ali vozač se nije zaustavio na znak službene osobe nego je ubrzao, promijenio smjer kretanja i vozilom krenuo prema policajcu koji se, da bi izbjegao udar, izmaknuo u stranu.

- Nakon što je što je vozač nastavio bježati, usmjerio je vozilo i prema drugom policajcu i udario u službeno policijsko vozilo i nastavio bijeg. Naknadno je pronađen, te je uz uporabu sredstava prisile priveden u službene policijske prostorije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja također je utvrđena sumnja da se prethodnih dana nasilnički ponašao prema bliskoj osobi i uputio joj prijetnje. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 43-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku - ističu iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:53