StoryEditorOCM
ObalaPROMOCIJA U KULI

Turisti iz Srbije jedva čekaju ljeto i dolazak u Dalmaciju, veliki interes vlada za sva mjesta Makarske rivijere

21. ožujka 2024. - 21:38

U gradu Kula pored Novog Sada zahvaljujući makarskom promotoru Predragu Aranđeloviću, predstavniku srpske nacionalne manjine u Makarskoj i savjetniku turističke agencije ‘‘Peca tours‘‘, održana je trodnevna promocija hrvatskog turizma, Makarske i cijele Rivijere uz dalmatinsku večeru i glazbu.

Predstavljanje ljepota Hrvatske i Dalmacije organizirano je za TV kuće i novinare iz Srbije i Vojvodine, a uz Aranđelovića su delegaciju Makarske rivijere činili direktor TZ Tučepi Ivo Mravičić i predstavnik Udruženja obrtnika Makarske rivijere Paško Vela.

Vodeći turoperator u Srbiji

Kako nam je kazao Aranđelović, poziv za prezentaciju Makarske i svih mjesta Rivijere dobili su od vodećeg srpskog turoperatora za Hrvatsku - ‘‘Titel prevoz Kula‘‘.

image

S promocije u Kuli

Privatni album

Sve turističke zajednice od Brela do Gradca su pozitivno reagirale te su sudjelovale donacijom kataloga, rolo banera, dalmatinskih gurmanskih delicija i glazbe uživo te su se na taj način predstavili starim zaljubljenicima iz Srbije, Vojvodine, Mađarske i Rumunjske.

image
Privatni album

- Na samom predstavljanju je iskazan veliki interes za ovogodišnji dolazak u Dalmaciju i sva mjesta Makarske rivijere. Zahvaljujem se Konzulatu RH u Subotici te Zdravku Vincelju, izaslaniku u ime konzula Velimira Pleše, a domaćini su nam bili predstavnici Kule - gradonačelnik, dogradonačelnik i direktor TZ-a Kula pa smo uz potporu Konzulata, već dobili poziv za predstavljanje u 2025. godini.

Ovo nije kraj

Sigurno da ovo nije kraj, već uvertira početka promocije sezone 2024. godine. Delegaciju Makarske rivijere trebali su činiti i direktori ili predstavnici ostalih turističkih zajednica s područja Rivijere, ali su izostali iako je na kolegiju održanom u siječnju jednoglasno odlučeno o predstavljanju Hrvatske u Srbiji i Vojvodini.

Zbog hitnog razrješenja dužnosti direktora TZ Makarska, nije bilo ni predstavnika makarskog TZ-a, ali je dogovorena participacija troškova - kazao je Aranđelović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:07