StoryEditorOCM
ObalaVAŽNA OBAVIJEST

Građani, dobro pripazite, Hitna pomoć seli se na novu lokaciju već od ponedjeljka! Medicinare ćete pronaći izvan grada

Piše Mia Sesartić
16. lipnja 2023. - 12:10

Solinska ispostava Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije, od ponedjeljka, 19. lipnja, od 7 sati, privremeno se seli na novu adresu, i to u Vranjic, u prostore mjesnog doma "Don Frane Bulić", na adresi Obala pomoraca 77.

Kako se navodi u obavijesti koju potpisuje dr. Leo Luetić, ravnatelj Zavoda, medicinari se sele zbog preuređenja postojećih prostora koji se nalaze u prizemlju Doma zdravlja na solinskoj Bilankuši.

Nakon što se prije nešto manje od godinu dana u samom susjedstvu Doma zdravlja otvorena suvremena ispostava "Ljekarne splitsko-dalmatinske", a na katu i nove medicinske ordinacije, najavljeno je kako će se neke službe i proširivati, na mjesto stare apoteke u prizemlju, neke će se preuređivati, pa će se tako osim Hitne pomoći obnoviti i pedijatrija.

To je na jednoj od proteklih sjednica Gradskog vijeća najavio i solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević, kako su Županija i Dom zdravlja osigurali određena sredstva za tu svrhu, a kako će i lokalna vlast pripomoći za renoviranje pedijatrije, te će predložiti vijećnicima da u sljedećem proračunskom rebalansu uvrste i sredstva za tu namjenu. M. SESARTIĆ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:12