StoryEditorOCM
Obalašarmantni skradin

Grad bez razvoda: u cijeloj godini tamo nije razvrgnut niti jedan brak, gradonačelnik je iznenađen, župnik bez komentara

Piše Ana Petrić
13. siječnja 2024. - 15:32
Možda je upravo romantika kojom Skradin odiše razlog zbog kojeg se njegovi parovi ne razvode, kao što je razlog za sve veći broj parova koji ga biraju za ‘vjenčanu‘ destinacijuNikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Jeste li znali da, prema posljednjim podacima Državnog zavoda za statistiku, u 2022. godini u šest hrvatskih gradova nije zabilježen ni jedan razvod braka?

Uz Obrovac, Vrgorac, Buzet, Metković i Ploče, na tom se popisu našao i jedan mali, prekrasni gradić u Šibensko-kninskoj županiji, smješten u uvali u kojoj rijeka ljubi more. Naravno, riječ je o Skradinu čiji šarm vole i domaći i gosti, pa i svjetske zvijezde koje za ljetovanje nerijetko biraju upravo ovo mirno i romantično mjesto.

Možda je upravo romantika kojom odiše razlog zbog kojeg se njegovi parovi ne razvode, kao što je razlog za sve veći broj parova koji ga biraju za "vjenčanu" destinaciju, odnosno mjesto u kojem se odluče sklopiti brak.

Potvrđuje nam to i skradinski gradonačelnik Antonijo Brajković, koje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:56