StoryEditorOCM
ObalaSVE JE RASPRODANO

Carstvo luksuza na padinama Biokova: gradi se kompleks s vrtoglavim cijenama kvadrata, ali i s još neviđenim sadržajem

Piše Dijana Turić
11. lipnja 2023. - 10:26

Makarska će do sezone 2025. godine dobiti još tri nove zgrade s ukupno 120 stanova, dakle po 40 stanova u svakoj, ali ovog puta nije riječ o tipičnom betonskom sivilu, već o modernoj zelenoj oazi na predjelu Požara, ispod Velikog Brda.

Naime, tvrtka "Luxury gradnja" iz Mostara (BiH) još u ožujku je započela radove na prvom od triju objekata, a planirano je useljenje za dvije godine. Riječ je o ulaganju vrijednom 30 milijuna eura, a kako su nam kazali investitori, u svakoj od zgrada nalazit će se jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

Mali kompleks nazvan "Hills Residence", imat će dva bazena od 16 metara ispred dviju zgrada, spa centar, dječje igralište i kafić samo za stanare. Oko objekata će biti posađen veliki broj stabala maslina i palmi. Kompleks će imati podzemne garaže s ukupno 180 parkirališnih mjesta.

Stanovi u prvoj zgradi koja je još u izgradnji, već su rasprodani i to većinom Makaranima i stanovnicima Rivijere, ali i strancima. Pojedinačna površina stambenih prostora kreće se od 45 do 86 četvornih metara, a cijena 90 posto kvadrata, košta od 3200 do 3800 eura.

image
‘Luxury gradnja‘

No, pravim luksuzom i pogledom odisat će stanovi na samom vrhu zgrada čija cijena iznosi 5000 eura po kvadratu i oni su već prodani.

- Projekt "Hills Residence" moderan je kompleks koji donosi dašak svježine i originalnih arhitektonskih rješenja u svijet nekretnina u Makarskoj i njime želimo stvoriti ambijent koji će grad učiniti još poželjnijim mjestom za život, gdje će naši stanari imati sav komfor nadohvat ruke, te će moći više slobodnog vremena odvajati za sebe i zdrave životne navike.

Naša vizija je stvaranje najvišeg standarda urbanog življenja, stoga nam je pored udobnosti i privatnosti, prioritet omogućiti našim stanarima raznovrsne usluge u sklopu kompleksa dostupne samo njima. Time se razlikujemo od običnih stambenih kompleksa i postavljamo letvicu modernog življenja još više.

Arhitektonsko rješenje, dizajn prostora i kvaliteta gradnje urađeni su po najvišim suvremenim svjetskim standardima, a poseban naglasak stavljen je na zaštitu okoliša i stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja - kazali su iz tvrtke "Luxury gradnja" kojoj je arhitektonsko rješenje za atraktivan projekt na padinama Biokova izradila tvrtka "Argentaria".

Investitor se, osim u u Hrvatskoj, izgradnjom zgrada i različitih objekata bavi u BiH i Crnoj Gori, a za sada nekretnine nude u Makarskoj, Zadru i Posušju.

- Svjesni smo da je ispunjavanje ambiciozno postavljenih ciljeva moguće samo ako nastavimo čuvati dostignuća prepoznatljivog imidža i imena i zato nastavljamo njegovati i unaprijeđivati suradnju s našim dosadašnjim i budućim cijenjenim kupcima, poslovnim partnerima i korisnicima naših usluga - tvrde iz ulagačke kompanije.

image
‘Luxury gradnja‘
image
‘Luxury gradnja‘
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:38