StoryEditorOCM
ViralLIKOVI KOJE VOLIMO

Niste gledali Emmyje, a zanima vas koja se zvijezda znojila u haljini jer se kupala u ulju lavande i sve to ispričala? Ovo je osam najboljih trenutaka večeri!

Piše I. Kapetanović/PSD
13. rujna 2022. - 13:13

Na 74. svečanoj dodjeli nagrada Emmy, koja se održala noćas u Microsoft Theatreu u Los Angelesu, bilo je trenutaka o kojima pišu svi svjetski mediji.

Ovo je izbor 8 Top momenata po magazinu People.

1. Oprah Winfrey otvorila show

"TV kraljica" Oprah Winfrey uručila je prvu nagradu, najboljem glumcu u antologijskoj seriji ili filmu. Kad je Michael Keaton pobijedio s “Dopesickom”, našalio se pitajući Winfrey: "Imaš oko 90 ovih, zar ne?"

image

Michael Keaton i Oprah Winfreya

Patrick T. Fallon/Afp


2. Duhoviti Thompson

Nakon otvaranja koje je uključivalo plesne točke uz neke od najprepoznatljivijih televizijskih tematskih pjesama, voditelj Thompson vratio se i ustvrdio:

"Večeras slavimo stotine i stotine emisija koje su proizvedene ove godine... a zatim dodjeljujemo nagrade za njih pet!".

3. Sheryl Lee Ralph otpjevala govor

Ralph iz serije “Abbott Elementary” postala je tek druga crnkinja u povijesti koja je osvojila Emmyja u kategoriji "izvanredna sporedna glumica u humorističnoj seriji" (nakon Jackée Harry 1987.).

Primajući nagradu, otpjevala je stih iz pjesme "Endangered Species", pogledajte kako:

4. Ponovno okupljeni

Iako nisu odnijeli kući nijednu od velikih nagrada, Steve Martin, Selena Gomez i Martin Short okupili su se kako bi predstavili izvanrednu seriju razgovora.

image

Steve Martin, Selena Gomez i Martin Short 

Patrick T. Fallon/Afp


5. Jennifer Coolidge otplesala

Dok je uzbuđena zvijezda serije “The White Lotus”, Jennifer Coolidge, držala govor, vrijeme je pobjeglo, pa je završila tako što je zaplesala uz glazbu koja ju je tjerala s pozornice.

Glumica bujnih oblina oduševila je publiku iskrenim priznanjem da se preznojava ispod haljine - zbog vrste kupke kojoj se "podvrgla", pripremajući se za svečani izlazak.

6. Lizzo ‘rasturila‘ govorom

Lizzo je dobila svoj prvi Emmy za “Lizzo‘s Watch Out For The Big Grrrls”. U iskrenom govoru rekla je:

"Kad sam bila djevojčica, u mnogim osobama u medijima vidjela sam sebe. Debela poput mene. Crna poput mene. Lijepa poput mene. Kad bih se mogla vratiti i reći maloj Lizzo nešto, rekla bih: Vidjet ćeš tu osobu, ali ku*ko, to ćeš morati biti ti!".

image

Lizzo

Frederic J. Brown/Afp


7. Ismijavali svoju vezu

Dugogodišnji prijatelji i bivše kolege iz “The Office” dodijelili su nagradu za scenarij za antologijsku seriju ili film, šalili su se o kratkom trajanju serija, u usporedbi s njihovih 22 epizoda po sezoni.

"Ah, to je oduzelo cijeli život!" rekao je B. J. Novak, a Mindy Kaling dodala gledajući ga: "Nemaš vremena za društveni život. Nemaš izbora osim stvoriti ludo kompliciran odnos sa svojim kolegom."

8. Trijumf Selme Blair

Glumicu, koja je puno puta otvoreno govorila o usponima i padovima s kojima se suočava otkad je oboljela od multiple skleroze, dočekale su ovacije kad je izašla uručiti najveću nagradu večeri.

 

27. travanj 2024 08:21