StoryEditorOCM
Više od sportaveliki navijač

Poznati glumac došao na Emmyje pa cijelo vrijeme buljio u mobitel, supruga ga fotografirala i oduševila njegove fanove

Piše SPORT SD
16. siječnja 2024. - 12:05

Rob McElhenney, glumac i redatelj, najpoznatiji po ulozi Maca u kultnoj humorističnoj seriji "It‘s Always Sunny in Philadelphia", postao je hit na društvenim mrežama zbog fotografije sa sinoćnje dodjele Emmyja koju je zabilježila njegova supruga Kaitlin Olson, također glumica.

McElhenney je ljubitelj sporta i veliki navijač Philadelphia Eaglesa, a kako se za vrijeme Emmyja igrala utakmica prve runde NFL playoffa između Tampa Bay Buccaneersa i Eaglesa, glumac je cijelo vrijeme buljio u mobitel i gledao prijenos utakmice.

"Tko zakazuje dodjelu Emmyja iste večeri kad igraju Eaglesi?", napisao je glumac u objavi koja je prikupila više od 6,3 milijuna pregleda.

McElhenney na kraju nije imao razloga za slavlje, jer su favorizirani Eaglesi uvjerljivo izgubili na gostovanju na Floridi.

Zvijezda najdugovječnije "live action" humoristične serije u povijesti američke televizije (koja nakon 19 godina još traje) nije samo zaljubljenik u američki nogomet, već i u "europski".

Prije četiri godine je zajedno s kolegom Ryanom Reynoldsom kupio kultni velški klub Wrexham, koji pozamašnim ulaganjima pokušavaju uvesti u Premier ligu, a sve to prate kroz hvaljeni dokumentarac "Welcome to Wrexham".

image

Rob McElhenneyi Kaitlin Olson

AFP
image

Ekipa iz "It‘s Always Sunny in Philadelphia" na pozornici

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:54