StoryEditorOCM
ĐiradaKONAČNO DOČEKALA

Upravo počinje program proslave obnove zadarske Sfinge: radionice, kokteli i glazba kao uvod u ljepši period parka na Brodarici

Piše Zadarski.hr
12. lipnja 2022. - 17:59

Obnova zadarske Sfinge je završena. Događaj će se obilježiti javnim zbivanjima  "Sfinga, priroda & društvo" u parku Sfinga sutra u nedjelju, 12. lipnja, s početkom u 18.00 sati. 

image

prva a

Tz G/
image

druga b

Tz G/
image

treca c

Tz G/

Program dakle počinje u 18.00 sati, a trajat će do ponoći . Bit će priređena izložba fotografija  „Sfingina sjećanja“ Aleksandra Bonačića, zatim sajam rukotvorina u kojem sudjeluju "Zadarski rukotvorci". 

Najavljene su i radionice za djecu "Određivanje mikroplastike u moru kod parka sfinga koje vode Irina Kozličić Juraga i Jasminka Dubravica (The Globe Program). Tu je i dječja radionica Nova abeceda – Hijeroglifi uz Ines Urošević koja vodi  i radionicu Dorade kućice za kukce.

I odrasli mogu sudjelovati u radionicama izrade antičke kozmetike za ljeto s Franom Herendom (Panacea). Predviđeno je i druženje s književnicima, ZaPis-ana Sfinga. 

Udruga ugostiteljskih djelatnika B2B Zadar ovaj put će posebno predstaviti koktela „Sfinga“. U zabavnom dijelu programa najavljeni su DJ Elvis i  Sexymotherfuckers. Program završava u ponoć.

 

30. travanj 2024 05:14