StoryEditor
Svijetneobično otkriće

U Australiji otkrivena podzemna fetiš scena: muškarac uhićen nakon izvođenja ilegalne operacije, a u stanu mu pronađeni spolni organi nepoznate osobe

Piše PSD
31. srpnja 2020. - 10:28
Marijan Murat/AFP

Australska policija naišla je na uistinu neobičnu situaciju u jednom hostelu u Brisbaneu, nakon što su priveli muškarca zbog izvođenja ilegalne operacije mošnje. Dodatnom istragom utvrđeno je da je uhićeni muškarac u svom stanu u zamrzivaču imao odrezani muški spolni organ i testise, nakon što je izvijestio da je dijelom kastrirao drugog muškarca u zasebnom incidentu vezanom za fetiš.

U izjavi za Vice News, policija Queenslanda potvrdila je da su optužili 27-godišnjaka za "djela namijenjena ozljeđivanju", na temelju navoda da je na 26-godišnjem muškarcu izveo "sporazumnu operaciju“ u internacionalnom hostelu u Brisbaneu u subotu popodne.

Kako stoji u izjavi, krivac je upotrijebio Cryopen, medicinski uređaj za uklanjanje bradavica i drugih ozljeda dušikovim oksidom visokog tlaka, za uklanjanje jednog testisa mlađem muškarcu iz Sydneya, koji se svojevoljno odlučio podvrgnuti operaciji nakon što su se njih dvojica upoznali preko interneta.

Privedeni muškarac nema formalne medicinske kvalifikacije, a vjeruje se da je sam naučio kako kastrirati ljude gledajući to putem online videa. Policija je rekla za Vice News da se muškarcu iz Sydneya zdravstvena situacija zakomplicirala, kao i da je prebačen u Royal Brisbane i Women’s Hospital na operaciju. Trenutno je u stabilnom stanju.

Tijekom naknadne pretrage kuće krivca, službenici su zaplijenili određeni broj medicinskih alata, a u zamrzivaču su pronašli muški spolni organ i testise, za koje još uvijek nije poznato kome su pripadali.

Optuženi se u ponedjeljak pojavio pred sudom u Brisbaneu putem video veze. Njegov odvjetnik vodi obranu u kojoj tvrdi da je optuženi bio zlostavljan kao dijete u jednoj privatnoj školi te da ima Klinefelterov sindrom, genetsko stanje koje nastaje kada se dječak rodi s viškom X kromosom, a koji može utjecati na rast genitalija i rezultirati testisima manjim od normalnih.

U tijeku je istraživanje i podzemne fetiš scene u Brisbaneu, a postoji sumnja da muškarci navodno volontiraju kako bi im bili uklonjeni dijelovi spolnih organa. Ljudi u tim scenama često sebe oslovljavaju nazivom 'nullos' i doživljavaju ekstremnu parafiliju modifikacije tijela u kojoj žele da im se genitalije ponište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. rujan 2020 21:30