StoryEditorOCM
Svijetkobno kupanje

Tragedija na poznatom ljetovalištu, utopila se kći popularnog pjevača, netom prije objavljivala fotografije

Piše L. G./ JL
17. kolovoza 2023. - 21:06

María Fernanda Robles (21), pokćerka poznatog meksičkog pjevača Luisa Angela ‘El Flaca‘, utopila se u poznatom ljetovalištu Mazatlán tijekom noćnog kupanja s grupom prijatelja.

Samo nekoliko sati prije kobnog događaja, Maria Fernanda objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom.

Javnost ju je upoznala kao influencericu koju je pratilo više od 30 tisuća ljudi na Instagramu, a s njima je često dijelila svoja iskustva s putovanja, ali i fotografije i snimke iz noćnih provoda.

Utopila se u oceanu u Mazatlánu u Meksiku, oko 4.40 ujutro 14. kolovoza. Prema lokalnim medijima, María je ušla u more s još najmanje dvije prijateljice u ranim jutarnjim satima.

Jedan je prijatelj također zapao u nevolju s valovima, ali je spašen i odvučen na sigurno na plažu Cerritos. Ubrzo nakon toga, prijatelji su vidjeli tijelo žrtve kako pliva na obali i pozvali su hitnu pomoć. Izvješća govore da je María ušla u more pod utjecajem alkohola.

Tužnu vijest javnosti je priopćio ožalošćeni Luis, piše Jutarnji.

"Moram objaviti odlazak moje kćeri Marije Fernande. To je najveća bol koju čovjek može osjetiti. Cijenim sve poruke podrške i ljubavi koje sam dobio. Preklinjem vas za razumijevanje ovog bola koji osjećam i cijenim vašu empatiju", napisao je meksički pjevač i zamolio za privatnost u ovim teškim trenucima.

Njezina majka Mari Cruz Robles rodila je Mariju prije nego što je upoznala El Flaca, ali je on mladu djevojku odgojio kao vlastitu kćer i ostao joj je očinska figura sve do njezine smrti. Prije razvoda, pjevač je s Mari Cruz dobio još dvoje djece, Ángelu (19) i Luisa (13).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 10:19