StoryEditorOCM
Svijetnakon alkohola

Što ovaj trabunja?! Pripiti ‘Putin‘ pred društvom otvorio dušu: ‘Zašto oni to rade? Nema vojne poante!‘

Piše Sanja Žordić/JL
13. lipnja 2023. - 14:19

Na društvenim mrežama pojavila se snimka muškarca koji izgleda poput Vladimira Putina, a koji se čudi zašto ‘neprijatelj gađa stambena naselja.

‘Ne mogu shvatiti. Zašto? Koja je poanta? I gađanje očitih humanitarnih objekata. To je zagonetka. Nema smisla nikakvog. Kakvog smisla ima. Nema vojne poante uopće. Ništa‘, govori muškarac. Da se ne radi o pravom Putinu zaključili su mnogi pod objavljenom snimkom, a prvo što ga je otkrilo jest čaša šampanjca i pomalo, od alkohola, omamljen govor, piše Jutarnji list. 

‘Mislio sam da ne pije alkohol?!‘, ‘Nekoć su nam govorili da Putin ne pije, ako se dobro sjećam‘, komentirali su neki, a drugi su zaključili da se definitivno radi o jednom od Putinovih dvojnika.

‘Nije li ovo klon broj tri?‘, ‘Ovoga će Putin smijeniti. Ako još postoji‘.

Ostali su se pak čudili sadržaju njegovog govora.

‘Nije li gađanje rezidencijalnih ciljeva sve što Rusija radi,a on se ponaša iznenađeno‘, glasi jedan od komentara.

Ipak, bilo je onih kojima u cijeloj priči ništa nije bilo čudno.

‘Pod pretpostavkom da je ova snimka istinita, riječ je o krajnje drskoj, ali i vještoj propagandi za zarobljenu publiku ruskih medija. Čujte zaprepaštenje roditelja punog ljubavi koji pita zašto bi se njihovo dijete tako ponašalo prema njima, nakon svih žrtava koje su podnijeli za njih!‘

Snimku je na Twitteru prenio i novinar iz Londona napisavši:

‘Pijani čovjek koji izgleda kao Putin jednostavno ne može shvatiti koja je svrha udaranja na stambena naselja u Rusiji. Slično tome, koja je svrha postavljanja trupa u stambena područja? Zašto masovno ubojstvo i pljačka u stranoj zemlji? Zašto dizati u zrak branu Kakhovka? Koja je uopće svrha invazije kada ste nanijeli stotine puta veću štetu od one za koju tvrdite da je uzrokovala invaziju?‘, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:05