StoryEditorOCM
Svijetnavijačko ludilo

Rat u Ukrajini šokantno se prenio i na talijansko nogometno prvenstvo: navijači Hellas Verone izvjesili transparent s koordinatama za raketiranje rivala iz Napulja!

Piše PSD
14. ožujka 2022. - 13:28
Transparent navijača Verone s pozivom za raketiranje Napulja bilo kojoj od zaraćenih strana, koji je izazvao šok i osudu talijanskih medijaScreenshot Twitter

Navijači Hellas Verone već godinama su u lošim odnosima s pristašama Napolija pa je tako uoči njihovog okršaja u Seriji A osvanula skandalozna parola.

Pristaše Verone toliko mrze Napoli da su istaknuli brutalnu provokaciju prije međusobnog okršaja u Seriji A. Naime, ispred Bentegodija okačene su koordinate grada Napulja, prenosi Klix.ba.

Uz zastave Rusije i Ukrajine tu su koordinate grada Napulja i tako su navijači Verone prizvali bombardiranje grada iz kojega dolazi rivalski klub. U potpisu parole je Curva Sud Verona, najvatrenija grupa navijača člana Serije A.

Mediji u Italiji osudili su ovaj transparent. Domišljati Talijani često znaju poslati zanimljive poruke i tako prozvati rivale u okviru fer i sportskog nadmetanja, ali je ovo bila...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 13:53