StoryEditorOCM
SvijetBuenos Aires

Ne gore samo sinjski autobusi, pogledajte apokaliptične prizore - putnici bježe iz zapaljenog autobusa, gorivo curi...

Piše VIJESTI SD
17. kolovoza 2023. - 17:17

Ne događaju se nevolje i samozapaljenja samo u autobusima sinjskog prijevoznika. Naime, u glavnom gradu Argentine dogodila se teška nesreća. Autobus je počeo gorjeti nasred autoceste u Buenos Airesu, putnici su u panici bježali. A onda je esksplodirao spremnik goriva, nafta se razlila po cesti i zapalila. Prizori su djelovali apokaliptično.

Pogledajte fotografije:

image

i n s t a

image

i n s t a

image

i n s t a

image

i n s t a

image

i n s t a

image

i n s t a

image

i n s t a

image

i n s t a

► Video pogledajte OVDJE:

A o sinjskim autobusima čitajte ovdje: 

Autobusima u ovom dalmatinskom gradu otpadaju kotači, neki su se čak i zapalili, a putnici su spašavali glave i bježali od buktinje. Ne rade im ni klima uređaji...

Nasred ceste zapalio se autobus ‘Prometa Sinj‘, situaciju spasio vozač koji je gasio i prije vatrogasaca! Bulj: Je li vas sramota da djecu prevoze busevi stariji od Biblije?!

Nakon što je jučer opet planulo u autobusu, odvažili smo se na vožnju ‘vatrenom sinjskom prugom‘. Sa strepnjom smo kupili kartu: ‘Nemate protupožarni aparat? E, onda vam je bolje ić na noge...‘

Nije vijest da se autobusi ‘Prometa Sinj‘ znaju zapaliti u vožnji, nego to što su uopće na cesti. Treba li se stvarno dogoditi tragedija da se nešto i poduzme?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 20:32