StoryEditorOCM
Svijetsvjetska zvijezda

Ma je li ovo moguće? Turbofolkerov hit koristile Zračne snage SAD-a, susjedi oduševljeni: ‘Kolonizirali smo ih‘

Piše Vijesti SD
9. srpnja 2023. - 13:54

Na službenoj Instagram stranici Zračnih snaga Sjedinjenih Američkih Država osvanuo je video na kojem je kao glazbena podloga korištena pjesma bosanskohercegovačkog turbofolk izvođača Fazlije – Helikopter.

Predstavljajući model helikoptera UH-1N na Instagram stranici, u spotu spomenutog modela čuje se spomenuta pjesma.

- UH-1N je pomoćni helikopter koji se koristi za podršku raznim misijama u zračnim snagama. Od zračnog mosta, nadzora, do misija potrage i spašavanja, UH-1N je uvijek spreman i dostupan za podršku, stoji u opisu video koji prikazuje navedeni model helikoptera.

Mnogi su bili iznenađeni što su na službenom profilu zrakoplovstva odabrali upravo ovu pjesmu za glazbenu podlogu spota, a neki su se našalili da je došlo do promjene administratora stranice i da mu treba dati povišicu.

- ‘Mislio sam pratiti meme stranicu‘, ‘Bosna konačno kolonizira Ameriku‘, ‘Novi admin zna što je u trendu‘, ‘Ne vjerujem da je ovo službeni profil američkog ratnog zrakoplovstva‘, samo su neki od komentara..

Fazlijina pjesma Helikopter postala je globalni hit krajem 2021. godine, a uz ovu pjesmu snimale su brojne svjetske zvijezde, počevši od Kourtney Kardashian i Travisa Barkera, zatim Davida Guette, Britney Spears, ali i nogometaši Tottenhama i Juventusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 22:41