StoryEditorOCM
Regijakrivi potez

Srpski glumci o svojoj vladi: J..em mu sve, mora se izaći na prosvjed u tolikom broju da im cure suze iz ovih očiju

Piše Vijesti SD
13. svibnja 2023. - 19:31

Glumac Sergej Trifunović komentirao je to što je Ana Brnabić jučer, dok su građani Beograda prosvjedovali, objavila fotošopiranu fotografiju na kojoj "pozira" s Aleksandarom Vučićem i Sinišom Malim.

"Veseli kao da ih mama vodi na izlet u Jarkovo. Zašto i ne bi bili, ubijena djeca nit‘ su njihova nit‘ su glasačko tijelo. Imajte ovu sliku pred očima, svi", napisao je Trifunović na svom Instagram profilu, piše klix.ba.

image

Sergej Trifunović

Boris Kovacev/Cropix

Pretpostavlja se da je Brnabić ovom fotografijom željela poručiti kako je broj građana koji su sudjelovali na jučerašnjim velikim protestima u Beogradu bio znatno manji nego što je prikazano, te ih ismijati.

I glumica Hana Selimović je uputila oštru poruku Brnabić i ostatku vlasti. Ona je navela da je ova fotografija nešto zbog čega se narod mora jako uplašiti gdje živi.

"Ako do sada već nije sas-an. Ne bih psovala, ali je-em mu sve, mora se izaći na prosvjed u tolikom broju da plaču od muke, da im cure suze iz ovih očiju. Ništa me nije ovoliko zgranulo kao ovo osorno, nedolično i luđačko ponašanje. Vodite državu, infantilni narcisi. S kim se vi mačujete? Sa svojim narodom? Bože mili", između ostalog je navela.

image

Hana Selimović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 16:40