StoryEditorOCM
RegijaZAVIJENA U CRNO

‘Ne mogu shvatiti zašto je moja djevojčica u grobu!‘ Oglasila se majka ubijene Vanje, evo što je rekla o bivšem mužu...

Piše VIJESTI SD
7. prosinca 2023. - 14:52

Nisam u stanju pričati. Ja još ne znam zašto se ovo dogodilo. Još čekam epilog svega ovoga. Još mi nije jasno zašto se moj najnormalniji život pretvorio u pakao - rekla je za Republiku Zorica Gorčevska, majka otete i mučki ubijene Vanje Gorčevske i sva rezignirana i utučena nastavlja:

- Meni je samo neshvatljivo kako je i zašto moja prelijepa djevojčica sada u grobu. Ja imam kroničnu bolest ali se držim, bitno mi je samo da saznam istinu, a i druga kćerka mi je trenutno bolesna, svi se nadaju da će biti dobro. Molim vas da sačekate da saznamo zašto se ovo dogodilo - rekla je.

Zorica se još ne želi izjašnjavati o svom bivšem mužu, za kojeg i sada, kao i kad je prijavila otmicu kćerke, tvrdi da su bili u dobrim odnosima.

- Pa kažem da ništa ne znam. Meni je sve ovo nerealno. Ali, mi smo razvedeni pet godina i ja ne znam šta je radio i s kim. Bili smo u dobrim odnosima zbog djece. Nismo se svađali oko starateljstva, oko odgoja, mogao ih je vidjeti kad god želi ili kad god djeca zažele - rekla je Zorica.

Nadalje navodi da ne zna je li njezin bivši bio u kockarskim dugovima, jer se nije miješala u njegov život.

- Ne znam i nije me zanimao njegov život. Moj život su bila moja djeca i moj posao. Ostao je sam da bi mene ostavio na miru. Kad god smo razgovarali, pričali smo o djeci. Molim vas, nemojte me više pitati jer sama sebi postavljam mnoga pitanja o tome zašto se to dogodilo. I čekam da saznam.

Novinarima je poručila da je ne pitaju ništa o njezinoj drugoj kćerki i kako se ona nosi sa svim tim. Neće reći ni koliko ima godina.

- Molim, nemojte me pitati za drugo dijete. Sada mi je najvažnije da je zaštitim - kaže Zorica koja dodaje da u policiju ima najveće moguće povjerenje.

Vanja Gorčevska oteta je i ubijena 27. studenog, a među petero osumnjičenika je i njezin otac. Ovo je prvo oglašavanje Vanjine majke otkako je pronađeno tijelo ubijene tinejdžerice - piše Republika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:58