StoryEditorOCM
Regijana licu mjesta

Evo što su dvojica osumnjičenih za ubojstvo malene Danke radili dan prije uhićenja: Snimljeni su kamerom

Piše Vijesti Sd
4. travnja 2024. - 15:10

Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), osumnjičeni za teško ubojstvo Danke Ilić (2), boravili su u srijedu u Banjskom polju u Srbiji, pišu beogradski mediji. 

Telegraf navodi da su u pratnji policije obilazili područje na kojem se tražila djevojčica "nešto" pokazivali.

Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, radnici JKP Vodovoda u Boru, uhićeni su pod sumnjom da su ubili malu Danku, a potom njezino tijelo odbacili i sakrili na deponij na Starom banjskom putu. Na teret im se stavlja da su sudionici u teškom ubojstvu za koje im prijeti kazna zatvora od najmanje deset godina ili doživotni zatvor. Janković se tereti da je upravljao službenim vozilom kojim su udarili Danku, a priveden je nakon što je priznao zločin.

Dragijević se pak tereti da mu je pomogao sakriti tijelo.

Oni su dan ranije, odnosno u srijedu, bili na mjestu zločina i rukama nešto pokazivali policiji. Pretpostavlja se da su upravo tad priznali ubojstvo. Srbijanski mediji pišu da su DNK nalazi otkrili tragove krvi na vozilu koji pripadaju djevojčici i to je bio jedan od ključnih dokaza za njihovo uhićenje. Bager je trenutno na deponiju i u tijeku je pretraga. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 23:30