StoryEditorOCM
Hrvatskasam na cesti

Njemačka obitelj stala na odmorište u Hrvatskoj pa zaboravila dijete za sobom. Našli su ih preko društvenih mreža

Piše vijesti sd
27. kolovoza 2023. - 12:36

Jedan zanimljiv događaj koji se dogodio jučer ujutro na autocesti A3 u Slavonskom Brodu može se svrstati u kategoriju ‘vjerovali ili ne‘. Naime, brodsko-posavska policija podijelila je vijest o slučaju u kojem je 17-godišnjak iz Njemačke bio slučajno zaboravljen na odmorištu dok je njegova obitelj nastavila putovati.

Naime, otac je upravljao obiteljskim automobilom s njemačkim registracijskim oznakama, u kojem su još bili i majka te stariji brat koji su spavali, prenosi Večernji.

Otac je napravio kratku pauzu na odmorištu, no nakon povratka u automobil nije primijetio da mu je sin izašao iz vozila. Mladi Nijemac je ostavio svoj mobitel u automobilu i nije znao telefonske brojeve članova svoje obitelji.

Čim su policajci dobili obavijest, brzo su reagirali i obavijestili druge policijske timove. Dečka su odveli u policijsku postaju gdje je putem društvenih mreža uspio uspostaviti kontakt s obitelji.

Nakon što su policajci uspješno stupili u kontakt s ocem, koji je shvatio da dječak nedostaje nakon što je stigao u blizinu Lužana, obitelj se vratila na odmorište i preuzela sina, izvijestila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 19:28