StoryEditor
HrvatskaUzavrele strasti

Beljak mi je poručio - Crko da Bog da!, otkriva na svom FB statusu poznati psihijatar Herman Vukušić

Piše PSD
20. veljače 2021. - 18:57
Herman VukušićDamjan Tadic/Cropix

Herman Vukušić, naš poznati psihijatar, na svojem je statusu na Facebooku objavio priču o tome što je čuo od prijatelja o reakciji saborskog zastupnika Kreše Beljaka na njegov status u kojem ga je Vukušić kritizirao zbog cijepljenja. Prema toj verziji, Beljak je se grubim riječima okomio na psihijatra.

Podsjećamo, Vukušić je zbog koronavirusa bio hospitaliziran u KB Dubravi. Vukušić je u statusu poručio Beljaku kako mu ide tužba nakon što on ozdravi. Status naslovljen "Krešo Beljak mi poručuje: 'Crko da Bog da!' prenosimo u cijelosti.

image
Krešo Beljak
Ronald Goršić/CROPIX
Ronald Gorsic/Cropix

"Upravo mi je u goste došao prijatelj iz Samobora koji je jučer, negdje oko 18.30 u prostorijama jedne trgovine tehničke opreme u Samoboru sreo Krešu Beljaka. Tom prilikom skrenuo mu je pažnju na moju nedavnu objavu na FB gdje sam kritizirao Beljakov amoralan čin cijepljenja preko reda, kao i njegov govor mržnje i zazivanje nasilja, zbog čega je protiv Beljaka prije godinu dana u Samoboru organiziran veliki prosvjed.

Gradonačelnik jednog od najljepših hrvatskih gradića, saborski zastupnik, predsjednik najstarije hrvatske stranke i osoba koja sebe voli predstavljati akademskim građaninom na to je (prema riječima mojeg prijatelja) ovako reagirala: "Sav se zajapurio i zapjenio i rekao: "Čuo sam da mu je bilo loše, šteta što nije crkao! Poruči mu: Crko da Bog da! Crko da Bog da"! Uslijedio je tu još cijeli niz salvi uvreda i degutantnih izjava na račun mojeg lika i djela i to sve pred nazočnim djelatnicima i kupcima u trgovini. Kao i pod svjetlom nadzornih kamera.

Dragi moj Krešo, bez obzira što te štiti saborski imunitet čim malo prizdravim ide ti tužba za više kaznenih djela, a osobno mi je drago da ovakovim svojim ponašanjem pokazuješ svoje pravo lice koje će građani prekrasnog Samobora u svibnju sigurno prepoznati i poslati te u političku povijest.

Ili, s obzirom da ti voliš sebe predstavljati kao nekakvog fakina i velikog ratnika, čim još malo dođem sebi, možemo se mi naći gdje ti god kažeš, pa skupi hrabrosti i to mi reci u lice. Za tebe mi je dosta i 50 posto pluća. Na koncu, dragi moj Krešo, kao i sve one druge koji me mrze ili ne vole, pozdravljam te krasnim vulkanskim pozdravom iz "Zvjezdanih staza": "Živi ti meni dugo i berićetno", navodi se u statusu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2021 07:20