StoryEditorOCM
Hrvatskauoči izbora

Bartulica sinoć na Fejsu objavio dramatičan video, u pozadini svira Thompson: ‘Sve nas treba ogaditi...‘

Piše L.G./JL
7. lipnja 2024. - 07:37

Saborski zastupnik DP-a Stjepo Bartulica na Facebooku je podijelio video kojim šalje poruku biračima uoči nadolazećih EU izbora.

"Mogu nas lomiti, al‘ neće slomiti kad nam srca tuku zajedno! ❤ Izađite na izbore u nedjelju 9. lipnja i glasajte za Domovinski pokret! 🗳 Čuvat ćemo naše konzervativne vrijednosti, brak, naravnu obitelj, obrazovanje naše djece, tradiciju i kršćanska moralna načela.

Svi mi koji smo bili ultraopasni za jugo-ideje smo 90-ih logično bili za Hrvatsku, a ne za Jugoslaviju - a to očito nekima smeta, pa sve koji su imali bilo koju ulogu u našim slavnim 90-ima, koje su zlatnim slovima upisane u hrvatsku povijest, treba ogaditi, diskreditirati i na kraju eliminirati iz političke arene! Hrvatska na prvom mjestu! #CroatiaFirst #DomovinskiPokret", dramatičan je Bartulica.

U predizbornom spotu narator govori: "Rodna polja moje domovine. Hrvatska bez rodne ideologije. Sigurne granice. Sretna obitelj i kršćanski identitet. Povratak domu, bližnjemu svomu. Poniznost i prosperitet. Za Europu suverenih nacija. Na prvome mjestu Kroacija. Biraj Bartulicu i Domovinski pokret."

U pozadini svira Thompsonova pjesma "Neću izdat ja."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2024 07:37