StoryEditorOCM
Crna kronikaužas u zaprešiću

Vožnja iz horora: ‘Nogu su mi blokirala vrata i bus je krenuo. Počela sam vrištati. Vukao me 40 metara po podu...‘

Piše vijesti sd
29. kolovoza 2023. - 23:35

Djevojka (17) zaradila je ozbiljne ozljede po cijelom tijelu nakon što joj je prošli petak u Zaprešiću vozač ZET-ova autobusa zatvorio lijevu nogu i vukao je po podu nekoliko desetaka metara.

Majka djevojke R.B. ogorčena je na ZET, ali i na zaprešićku Hitnu, koja, tvrdi, njenu kćer nije obradila kako treba, pa su otišli u Klaićevu gdje su djevojku hospitalizirali na tri dana, pišu 24sata.

Iz zagrebačke policije potvrdili su cijeli slučaj navodeći da se vozač nije uvjerio da može krenuti te da je djevojka zadobila lakše ozljede.

ZET se nije očitovao na pitanja koja su mu poslali iz redakcije 24sata do objave članka.

- U petak sam ušla na najbliža vrata busa, stražnja. Zakoračila sam s lijevom nogom u bus kad su mi vrata zatvorila tu nogu i svi su čekali kad će ponovo otvoriti vrata. Nisam čula niti najavu za zatvaranje vrata. Nakon par sekundi bus je krenuo, a ja sam počela vrištati. Vukao me 40 metara po podu. Nakon nekog vremena noga mi je, hvala Bogu, ispala, odnosno odglavila se. Kad sam ustala, nisam shvatila da sam cijela ogrebana. A bus nije niti stao pogledati što se događa. Neka žena je izašla iz zgrade jer je čula moje vrištanje, odvela me k sebi doma pa na hitnu u Zaprešić - prepričala je djevojka agoniju koju je proživjela u petak.

- Na hitnu je došla i moja mama, ali i policija koja je uzela moju izjavu. Na Hitnoj u Zaprešiću su me očistili antiseptikom, zamotali, rekli da mi nije ništa i poslali doma. Na sreću, mama me odvela u Klaićevu - ispričala je djevojka koju su hospitalizirali u Klaićevoj.

- U Klaićevoj su joj rane očistili alkoholom i hospitalizirali je tu večer, odnosno u petak, a tek u ponedjeljak su je otpustili. U bolnici su joj rane očistili još nekoliko puta od samog dolaska. Zašto su je hospitalizirali u Klaićevoj, a u Zaprešiću rekli da joj ništa nije? - pita se zabrinuta majka.

Djevojka je izašla u ponedjeljak iz bolnice sa ozljedama obje ruke, noge, trbuha, leđa i poslana na kućnu njegu, pišu 24sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 00:23