StoryEditorOCM
Crna kronikaJEZIV ZLOČIN

Ubila vlastitu djecu nakon što je izgubila starateljstvo, policija pronašla i nju mrtvu pored tijela sina i kćerke

Piše VIJESTI SD
29. kolovoza 2023. - 17:48

Majka s Floride ubila je svog 10-godišnjeg sina i 19-godišnju kćer, a potom počinila samoubojstvo u prikolici nakon što je saznala da je izgubila skrbništvo nad sinom.

Brandy Hutchins ubila je djecu nakon što je saznala da je sud dodijelio skrbništvo ocu koji živi u Maineu i naredio da se dječak odmah vrati ocu.

Ona se kobnog dana trebala pojaviti na sastanku u dogovoreno vrijeme, ali ona to nije uradila. Zbog toga je socijalna služba podnijela prijavu policiji i oni su za vikend otišli u mjesto gdje je živjela kako bi odveli dječaka.

image

Policijsko izvješće za medije u povodu groznog ubojstva

SCREENSHOT/YOUTUBE

Kada su stigli, pronašli su tri beživotna tijela - dječaka, njegove polusestre i majke.

Lokalni šerif rekao je da djevojčica ima drugog oca i da nije bila uključena u bitku za skrbništvo.

Vijest o dječakovoj smrti objavio je njegov otac na društvenim mrežama, koji je još ranije objavio vijest o njegovom nestanku.

"Teška srca vam pišem kako bih vas obavijestio o situaciji sa svojim sinom Aidanom kojeg je majka otela 23. kolovoza i odlučila ga ubiti. Ubila ga je danas, 27. kolovoza. Moj sin će zauvijek biti u mom srcu, on ovo nije zaslužio", napisao je otac.

image

Vijest o dječakovoj smrti objavio je njegov otac na društvenim mrežama, koji je još ranije objavio vijest o njegovom nestanku

FACEBOOK/HUTCHINS RACE

Iz šerifovog ureda kažu da često imaju slučajeve otmice djeteta od strane jednog roditelja tijekom borbe oko skrbništva, ali da je smrtni ishod vrlo rijedak.

- Svima nam je slomljeno srce zbog cijele obitelji. Sve se ovo dogodilo jer majka nikako nije htjela dijete predati zakonskom skrbniku – priopćeno je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 13:30