StoryEditorOCM
Crna kronikaočevid u tijeku

Pronađeno tijelo muškarca uz željezničku prugu blizu Gračaca. Sumnja se da je riječ o osobi što je iskočila iz vlaka

Piše vijesti sd
26. kolovoza 2023. - 19:42

U subotnje popodne pronađeno je tijelo nepoznatog muškarca uz željezničku prugu u Ličkom Cerju, a policija ga povezuje s incidentom noćnog iskakanja muške osobe iz vlaka koji je putovao između Splita i Zagreba.

Pripadnici HGSS-a iz Gospića su pronašli tijelo, a prema izjavi Marije Kulaš, glasnogovornice ličko-senjske policije, sada će uslijediti policijski očevid, piše Direktno.

Podsjetimo, od subote u dva sata ujutro, HGSS iz Gospića zajedno s policijom traga za nepoznatim muškarcem koji je prema svjedočenju više osoba razbio prozor pokretnog vlaka i skočio van. Pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) Hrvatska, Josip Brozičević, izjavio je za HINU kako je vlak putovao na relaciji Split-Zagreb.

Informacija je prenesena i putem Facebook stranice HGSS Stanice Gospić, gdje se spominje da se traga za osobom koja je iskočila iz vlaka negdje između Metka i Lovinca.

Do 13 sati istog dana, članovi HGSS-a iz Gospića pretražili su širi pojas terena duž pruge od Lovinca prema Bilaju, no nisu pronašli nikakve tragove, prema riječima Brozičevića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 15:35