StoryEditorOCM
Crna kronikazaključao se u kuću

Policija o uhićenju muškarca u Prugovu: I sam je teško ozlijeđen u nesreći, bio je alkoholiziran. Na silu mu ušli u kuću

Piše Vijesti SD
18. listopada 2023. - 09:57

U odnosu na prometnu nesreću koja se sinoć dogodila na DC56 u mjestu Konjsko, a u kojem su smrtno stradale dvije osobe, na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetništva. Jedan od sudionika prometne nesreće odveden je na pružanje liječničke pomoći i zadobio je tešku tjelesnu ozljedu i zadržan je na daljnjem liječenju, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

‘Policijski službenici su sinoć pronašli muškarca koji se dovodi u vezu s izazivanjem prometne nesreće, a koji je nakon nesreće pješke pobjegao s mjesta događaja. Oko 21.20 sati spomenuti muškarac je pronađen u obiteljskoj kući iz koje je odbijao izaći, nakon čega su policijski službenici na silu otvorili vrata obiteljske kuće.

Obzirom da je muškarac odbio postupiti po izdanoj zapovijedi policijskih službenika nad njim su uporabljena sredstva prisile. Nakon pronalaska, muškarac je alkotestiran i utvrđeno je da se nalazi pod utjecajem alkohola. Odveden je u bolnicu, utvrđeno je da je i on prometnoj nesreći zadobio ozlijede i zadržan je na daljnjem liječenju‘, javljaju o detaljima uhićenja iz policije.

Nakon otpuštanja iz bolnice nad njim će se provesti istraživanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 15:54