StoryEditorOCM
Crna kronikaiznuđivala mu novac

Poduzetnik iz Zagreba godinama bio u tajnoj vezi sa striptizetom, onda ga je krenula ucjenjivati eksplicitnim snimkama

Piše Vijesti SD
19. svibnja 2023. - 09:59

Marina (40), striptizeta u baru u Zagrebu, iznuđivala je novac od poznatog poduzetnika kojem je pružala seksualne usluge ucjenjujući ga eksplicitnim snimkama spolnih odnosa.

Prema optužnici, sve se događalo od travnja do početka rujna lani u Zagrebu, a Marina je svojem partneru u više navrata prijetila objavom snimki ako joj ne uplati novac. On joj je zbog toga u dva navrata uplatio ukupno oko 26.000 kuna, a ‘pukao’ je kad je stigao zahtjev da mora uplatiti još 100.000 kuna.

Tada je sve odlučio prijaviti policiji. Početkom rujna policija i muškarac Marini su odlučili postaviti klopku u kafiću Lex na Slavonskoj aveniji. No, “prikrivena policijska radnja je obustavljena jer je kompromitirana te joj nije isplaćen traženi novčani iznos 100.000 kuna”, piše Danica.hr.

Marina se tijekom istrage branila se kako su oni pet godina doista bili u intimnoj vezi, ali nije točno da je iznuđivala novac od njega.

“Ja imam samo jednu njegovu fotografiju, dok on ima više mojih seksualno eksplicitnih fotografija. Novac koji mi je uplatio ustvari je pozajmica zbog ovrhe na stanu i ja sam mu to trebala vratiti. Osim toga, ne znam ništa o navodnoj policijskoj klopki koja se trebala dogoditi”, rekla je Marina tužiteljima.

No, iskaz žrtve i brojni materijalni dokazi, poput poruka koje su razmjenjivali, opovrgavaju njezinu obranu.

Poduzetnik je u istrazi svjedočio kako je još tijekom 2017. godine u striptiz baru ‘Red Carpet‘ kod hotela ‘Sheraton‘ upoznao žensku osobu koja je tamo bila zaposlena kao striptizeta.

“Nakon toga, u više navrata smo se sastajali u raznim hotelima na području Zagreba gdje mi je povremeno za novac pružala seksualne usluge po cijeni od minimalno 5000 kuna, a jednom sam je posjetio i u njezinom stanu u Zagrebu.

Sastajali smo se u prosjeku jednom mjesečno i takvo druženje trajalo je do srpnja lani kada smo se zadnji put sastali na mojoj adresi u Zagrebu. I tada sam joj za seks platio 5000 kuna. Tijekom druženja ona je od mene u više navrata posuđivala veće novčane iznose, sveukupno oko 30.000 kuna”, naglasio je on.

No, krajem travnja počeli su, kaže, prvi ozbiljniji problemi s Marinom koja ga je počela ucjenjivati tražeči još novca i prijeteći da će njegove njegove eksplicitne fotografije nastale tijekom njihovog druženja poslati njegovoj obitelji i na njegovo radno mjesto.

Marina je bila uhićena 8. rujna lani te je određeno vrijeme provela u istražnom zatvoru, nakon čega je puštena da se brani sa slobode.

Inače je zaposlena u vlastitoj tvrtki i prima plaću od 1000 eura. Tvrtka je registrirana za “djelatnost za njegu i održavanje tijela, salon za uljepšavanje te djelatnost za poboljšanje kvalitete života“. Vlasnica je stana i poslovnog prostora u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:06