StoryEditorOCM
Biznisdražen oreščanin

Čelnik udruge koja je ‘natjerala‘ Vladu na mjere za spas gospodarstva: Plenković ima povijesnu priliku, treba nam potpuno suprotna država!

13. travnja 2020. - 16:33
Dražen Oreščanin, predsjednik uprave tvrtke Poslovna inteligencija i izvršni direktor udruge Glas poduzetnikaPrivatni album

Nakon objave prvog paketa mjera hrvatske Vlade za pomoć gospodarstvu zbog korona-krize, pokrenuta je Inicijativa Glas poduzetnika, koja je u manje od 15 dana u borbi za prava poduzetnika i brži gospodarski rast u Hrvatskoj okupila više od sto tisuća mikro, malih i srednjih poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i zaposlenika privatnog sektora.

Na zahtjev članova Inicijative, 3. travnja osnovana je udruga 'Glas poduzetnika', a za predstavnike udruge izabrani su njezin predsjednik Hrvoje Bujas i izvršni direktor Dražen Oreščanin, s kojim smo razgovarali za 'Spektar'.

Dražen Oreščanin predsjednik je Uprave tvrtke 'Poslovna inteligencija', vodeće tvrtke za implementaciju analitčkih sustava i strateških ICT konzalting u jugoistočnoj Europi. Početkom travnja objavljeno je i da...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:00