StoryEditorOCM
Više od sportaradovi još traju

Životni san Cristiana i Georgine pretvorio se u pravu noćnu moru: uložen je veliki novac, ali ništa od privatnosti

Piše R. R.
1. srpnja 2023. - 10:45

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez planirali su nakon okončanja njegove igračke karijere početi novi život na portugalskom otoku Madeiri.

Prije nekoliko godina Cristiano je kupio ogroman komad zemlje u mjestu Quinta da Marinha. Počela je izgradnja ogromne vile za koju se nadao da će mu donijeti prijeko potrebni mir, ali se san njega i Georgine pretvara u noćnu moru

Iako je uloženo dvadeset milijuna eura kuća neće biti spremna za useljenje ovog srpnja. Radovi traju dosta duže, to znači dodatna ulaganja za Portugalca koji je međutim ostao bez privatnosti koju želi.

U blizini Cristianove vile nalazi se hotel i golf teren. Pokušao je legendarni nogometaš i ovo kupiti kako nitko ne bi imao pristup blizu njegovog imanja, no nije uspio. Vlasnici su ga odbili. Nisu željeli ni čuti za prodaju, pa će dosta radoznalih osoba moći bez problema pristupiti vili.

- Nemoguće je imati privatnost u toj kući. Previše je izložena. Okružena je golf terenom kojeg je pokušao kupiti. Nije štedio novac, ali nije mu upalilo. Dočekan je s poštovanjem, ali su mu odbili prodati zemlju - piše magazin Look.

Jedan od susjeda koji ima kuću u blizini bijesan je jer je zvijezdi sve dopušteno i jer mu je ulica u kojoj stanuje mjesecima zatvorena.

- Sigurno ima još godinu dana posla, a već su tu tri godine. Svi smo umorni od toga. Kuća izgleda kao bolnica, ulica mi je zatvorena mjesecima, vrt mi je pun prašine. Sve to zbog piramide faraona Ronalda - riječi su jednog od susjeda.

Cristiano je uložio više od dvadeset milijuna eura u novi dom. Sve što je želio je mir od medija i svih po okončanju karijere, no za sada toga gotovo sigurno neće imati. Portugalski mediji su već sada izuzetno zainteresirani za njegov novi dom i pitanje je što će tek biti kada se konačno radovi završe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 11:24