StoryEditorOCM
Više od sportanovi izazov

Veliko pojačanje za Grad Split, poznata sportašica zadužena za evente na Žnjanu, otkrivamo o kome se radi

Piše Sport SD
3. prosinca 2023. - 18:29

Kaštelanin Feliks Lukas, javnosti poznat kao uspješan sportski menadžer i direktor WTA turnira u Makarskoj, objavio je kako ostaje bez svoje "desne ruke". Lorena Šipić dobila je novo radno mjesto te će od sada obnašati funkciju "event" menadžera u društvu Žnjan, koje je u vlasništvu Grada Splita. Osnovna misija društva je učinkovito i odgovorno upravljanje Žnjanskim platoom i provođenje i razvijanje projekta, a bivša odbojkašica takvog iskustva imala je kad je u pitanju tenis.

- Jučer je službeno bio posljednji radni dan ove divne dame na poziciji zamjenice operativnog direktora u "Lukas Sport", LLC. Lorena je dobila fantastičnu priliku te će od sada raditi na poboljšanju kvalitete i upravljanja događajima u Gradu Splitu. Lorena Šipić nastavit će svoju ulogu kao dio WTA obitelji i pomoći nam da učinimo najbolje do sada na našem turniru Makarska Open 2024. Loreni želimo svu sreću na novoj poziciji i ponosan sam što nastavljamo školovati neke od najboljih mladih talenata u regiji i oni igraju važnu ulogu u razvoju naše lokalne zajednice na bolje - između ostalog stoji u objavio Feliksa Lukasa.

Šipić je do ove sezone još aktivno igrala odbojku, a osim za hrvatske klubove, nastupala je i u Srbiji, Italiji, Francuskoj, Njemačkoj, Mađarskoj i Rumunjskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 01:53