StoryEditorOCM
Više od sportavruća želja

Supruga slavnog napadača dobila atraktivnu ponudu za nastup u MMA: ‘Robert to ne bi podnio, ali jednog dana želim...‘

Piše R. R.
1. srpnja 2023. - 08:15

Slawomir Peszko, vlasnik KSW-a, jedne od vodećih organizacija za mješovite borilačke vještine u Europi, pozvao je Annu Lewandowski da debitira u MMA. Bivša karatašica s 38 medalja otkrila je sada tu informaciju.

- Popila sam kavu s vlasnikom KSW-a, a on je rekao da trebam probati nešto novo. Rekao mi je da bi bile dvije godine priprema - otkrila je Anna, pa nastavila:

- Nakon tog sastanka, koji je trajao negdje sat vremena, došla sam kući, a Robert je već saznao iz medija. Pitao me: ‘Anna, kakvi su ovo članci?‘. Nije bio za to da se borim. Rekla sam mu da bih jednog dana, da mu nisam supruga, vjerojatno pristala na borbe. On to ne bi podnio, ali ja to zaista želim jednog dana.

Prema poljskim medijima, ove rasprave sežu nekoliko godina unatrag, ali mogućnost da vidimo gospođu Lewandowski u MMA-u i dalje postoji. Jedna od suvlasnica KSW-a Julita Gorska podijelila je na konferenciji za novinare svoju želju, pa je rekla:

- Moramo dovesti nova imena u ovaj svijet, uvijek sam ciljala visoko. Sanjamo o supruzi Roberta Lewandowskog, Anni. Ona već ima iskustvo jer se bavila karateom, pa zašto ne? Vidjet ćemo, sve je pred nama.

image
Pau Barrena/AFP

Navodno, Anna i dalje voli kontakt i borilačke vještine. Uz posao osobne trenerice, u karateu je postigla brojne uspjehe i osvojila ukupno 38 medalja - na državnoj i međunarodnoj razini. Posebna prekretnica u njenoj karijeri bila je brončana medalja na Svjetskom prvenstvu u karateu 2009. godine.

Osim toga, Anna Lewandowska je diplomirana profesorica tjelesnog odgoja i nutricionistica, pa je sva znanja stečena u školi i praksi iskoristila kako bi svom suprugu osigurala profesionalni napredak i dugu karijeru.

Tako su njih dvoje postavili sjajne temelje u treninzima, no jednako je važna i prehrana koja u slučaju Roberta Lewandowskog ima i bizarnu stranu. Kako prenosi Marca, poljski napadač obrok uvijek počinje desertom, pa tako koristi takozvanu obrnutu dijetu.

Za desert Robert uvijek jede crni puding napravljen samo od kakaa, bez dodanog šećera. Sljedeće jelo je odrezak od nemasnog mesa, poput piletine ili puretine ili ribe, dok je zadnje jelo salata ili juha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:01