StoryEditorOCM
Više od sportasportašica u duši

Supruga Barcelonine zvijezde dobila zanimljivu ponudu, on nije pretjerano oduševljen idejom: ‘Da mu nisam žena...‘

Piše Sport SD
25. lipnja 2023. - 15:15

Atrkativna Anna Lewandowska, inače supruga Barcine zvijezde Roberta Lewandowskog uskoro bi mogla debitirati u svijetu mješovitih borilačkih sportova. Naime, spomenuta je otkrila kako je nedavno dobila ponudu vlasnika KSW-a Slawomira Peszka da nastupi na jednom od nadolazećih turnira - pišu Sportske novosti.

U jednom od svojih podcasta progovorila je o čitavoj priči te kazala kako joj je Peszko na jednoj kavi predstavio ideju i poručio kako bi možda mogla pokušati nešto novo u svojoj karijeri.

- Izračunala sam da je za tako nešto potrebno dvije godine priprema, ali prije končane odluke morat ću razgovarati o svemu sa svojim suprugom - rekla je Anna koja je inače sjajna sportašica.

image
AFP

Osim što je osobna trenerica, Anna je za Poljsku osvojila 38 medalja u karateu. Najveći uspjeh bila je bronca na Svjetskom prvenstvu 2009. godine.

Napadač Barcelone nije bio pretjerano oduševljen čitavom idejom, štoviše, doznao je od novinara, a ne od same Anne.

- Kada sam napustila sastanak, nakon sat vremena ta se informacija pojavila u medijima. Moj je suprug saznao iz novina i pitao me: ‘Anna, što to radiš? Što se događa?‘, otkrila je Poljakinja.

Debi u MMA-u je nešto o čemu je Anna, zaljubljenica u kontaktne sportove, već ranije razmišljala.

- Jednom sam rekla Robertu da bi vjerojatno sudjelovala na takvom događaju da nisam njegova supruga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:40