StoryEditorOCM
Više od sportavječna ljubav

Razišli su se u tišini, nakon čega je našao 19 godina mlađu, ali sada se vratio Leonardi: ‘Zvone i ja opet smo zajedno‘

Piše I. M.
30. siječnja 2024. - 11:35

Pomirenje Leonarde Lončar Zvonimira Bobana nakon nekoliko godina razdvojenosti iznenadilo je hrvatsku javnost. Jedan od nekadašnjih najljepših i najomiljenijih poznatih parova, dizajnerica i nogometni velikan  ponovno dišu udvoje, a vijest je ekskluzivno saznao Story

- Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni, potvrdila je Lea.

Podsjetimo, legendarni kapetan iz 1998. godine prije nekoliko dana došao je u centar medijske pažnje nakon što je odlučio napustiti UEFA-u. S pozicije "šefa nogometa" Boban je navodno otišao jer je Aleksander Čeferin želio promijeni statut koji bi mu omogućio dulji ostanak na poziciji predsjednika UEFA-e. Sve to je potaknulo brojna previranja i pitanja unutar krovne europske nogometne institucije. 

Tada smo pisali kako je Zvone redovito pod budnim oko javnosti, ali svoj privatni život drži dobro skirvenim. No, znalo se kako već godina živi udaljeno od Leonarde. Pisalo se kako je njegova nova odabranica 19 godina mlađa stomatologinja Marijana Bićanić, podrijetlom iz Bihaća, a par je ulovljen za vrijeme ljetovanja na Bolu na otoku Braču gdje on ima obiteljsku kuću.

Povratak Leonardi

Međutim, toj romansi došao je kraj te se Zvone vratio bivšoj supruzi s kojom i ima petero djece, sinove Rafaela i Gabrijela te kćeri Martu, Ružu i Mariju, a sveukupno su bili zajedno čak 32 godine. A poznati par upoznao se sasvim slučajno, prije više od 30 godina kada je Zvone došao u butik s odijelima u zagrebačkoj Vlaškoj ulici. 

image
Tiziana Fabi/

Leonarda je tada bila 19-godišnja manekenka u usponu koja je za život zarađivala radeći kao prodavačica. Već nakon prvog susreta Zvone je znao da je ona prava žena za njega, premda mu je trebalo neko vrijeme da skupi hrabrosti i pozove je na spoj.

Tako je tadašnji Dinamov igrač nekoliko dana dolazio u trgovinu pod izlikom da zamijeni sako, a nekoliko dana poslije da ga skrati. Godinama unazad slovili su za jedan od najdiskretnijih parova, a detalje iz privatnog života vješto su krili od očiju javnosti pa je shodno tome vijest o razvodu 2021. šokirala brojne obožavatelje. Naime, Leonarda i Zvonimir odlučili su staviti točku nakon skoro 27 godina braka.

- Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život, kratko je tada prokomentirao Zvone.

Međutim, izgleda kako se sada vratio svojoj pravoj ljubavi...

image
Livio Andrijic/Cropix/Cropix
image
Tiziana Fabi/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:17