StoryEditorOCM
Više od sportapretjerali su?

Nogometni razgovor na HRT-u digao prašinu u Srbiji, prozvali su to sramotom i pitaju se: ‘Ima li ovaj čovjek stida?‘

Piše Sport SD
14. lipnja 2024. - 09:20

"Sramota za hrvatsku televiziju! Brutalno izvrijeđani Piksijevi nogometaši Srbije! Ima li ovaj čovjek obraza i stida!?". Tako naime glasi dramatičan naslov na jednom srpskom portalu.

Sinoćnji razgovor u studiju HRT-a očito je digao prašinu i van granica Hrvatske. Europsko prvenstvo počinje danas utakmicom Njemačke i Škotske na Allianz Areni, a bogat program očekuje nas na nacionalnoj televiziji, pa tako sve utakmice možete pratiti na drugom programu HRT-a.

Već su krenule emisije, a jedan od standardnih sudionika studija u Zagrebu je i Joško Jeličić. Bivši igrač Dinama i Hajduka te hrvatski reprezentativac analizirao je Euro. Prašina se u Srbiji digla kada je stigao do skupine C u kojoj igra njihova reprezentacija. Kurir piše kako je govorio dosta ofenzivno.

‘Nikada neće imati kult reprezentacije‘

- Što se tiče Srba, ega i njihovih unutarnjih problema, drago mi je da su u natjecanju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako izgube u prvoj utakmici, što je očekivano. Nadam se da neće raspadati, onda da bude puno materijala, dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko i tako...”, rekao je Jeličić pa po mišljenju u Srbiji "udario" i na izbornika Dragana Stojkovića Piksija.

- Njihov problem je što trener ne donosi ništa momčadi. Moraju imati jasniju hijerarhiju, a ne tko je veća zvijezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača na prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i vjerojatno nikada neće imati kult reprezentacije - rekao je.

Bila je to samo analiza, koja je jako naljutila naše istočne susjede...

NASLOVI U SRPSKIM MEDIJIMA

Sramota na hrvatskoj televiziji! Brutalno izvrijeđani Piksi i nogometaši Srbije! Ima li ovaj čovjek obraza i stida?! - Kurir.rs

"Srbija? Tu se ne zna tko je koga!" Hrvat brutalno napao Piksija: Vidjeli ste, on psuje igrače - Mondo.rs

Hrvat izvrijeđao Piksija i Orlove na nacionalnoj TV: Srbija? Već tugo nismo vidjeti tko je s kim, tko koga i tako... - Sportal.blic.rs

Legendarni hrvatski nogometaš brutalno isprozivao Orlove i Piksija: "Nikad neće imati kult reprezentacije!" - Telegraf.rs (SN)

image
Andrej Isakovic/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 10:07