StoryEditorOCM
Više od sportaiznenađujuće

Natjecatelji Masterchefa sasvim običnom namirnicom šokirali sportaše, oni je ne smiju jesti ni za živu glavu

Piše I. M.
9. studenog 2023. - 21:50

Kako treba izgledati "tanjur" sportaša? Što i koliko jedu oni koji sate provode u dvorni, teretani, stadionu, na vodi... Bila su glavna pitanja s kojima su se mučili kandidati MasterChefa dok su pripremali obroke za hrvatske sportaše. I po svemu viđenom, natjecatelji popularnog kulinarskog showa, nisu se baš proslavili, jer na tanjuru je nedostajalo - hrane.

Gosti koji su degustirali jela bili su Nika Fleiss, Istok Rodeš, Ana Đerek, Mario Mlinarić, Matea Parlov Koštro, Barbara Matić, te Ivana i Josipa Jurković.

Hrvatska judašica bila je potpuno iskrena, pa je nakon degustacije rekla:

- Ja bih se počastila s nečim masnijim nakon turnira - jasno je dala do znanja Splićanka Matić. 

No, osim minijaturnih porcija koje ne bi dale dovoljno energije, sportaši su im zamjerili još jednu stvar. Odabir namirnica bio je potpuno pogrešan, jer vrlo je važno što će se i kada jesti. A znate li koju namirnicu sportaši izbjegavaju prije određene utakmice, borbe, utrke i slično? Krastavac! Da, krastavac, a razlog je taj što to povrće napuhuje.

- Ima tu više namirnica koje se ne uzimaju prije treninga -  komentirala je Nika Fleiss nakon što je probala prvi obrok. Naime, oba su tima stavila luk i krastavce u obrok prije utakmice. Također, nikakve kosti nisu poželjne, a na tanjuru su se našla krilca, pa je Mario Mlinarić izjavio:

- Treba im input da sportaši vole jesti i trebaju jesti, na tanjuru nedostaje mesa, rekao je Mlinarić.

Timovi su mislili kako su dobro odradili zadatak, ali bila je ovo neuspješno odrađena tema. Hrana je naravno bila ukusna, to su potvrdili i gosti koji su je kušali, ali količina hrane i proteina, kao i izbor namirnica bio je pogrešan.

Kako je to izgledalo, možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:12