StoryEditorOCM
Više od sportašto mu se dogodilo?

Hajdukov debakl nespremnog uhvatio i Fabrizija Romana, nikad nije tako kasnio; znakovita je njegova objava

Piše Sport SD
14. kolovoza 2024. - 09:59

Ivan Perišić više nije igrač Hajduka, jučer je to obznanio sportski direktor kluba Nikola Kalinić. Razlozi su sukob s trenerom Gennarom Gattusom te to što je zatim Talijan objavio da je Perišić tri tjedna ranije došao do njega i rekao mu da želi otići. Ubrzo je oko toga došlo uslijedile su reakcije među navijačima, jedni brane hrvatskog reprezentativca, dok su drugi stali na stranu klupskog vodstva.

Ovo je priča o hajdučkom puku koji je puka‘ i ne želi više Perišića nosati na svojim leđima

Inače, Perišić je u ugovoru s Hajdukom imao klauzulu po kojoj od 29. kolovoza do 5. rujna može otići za samo 200 tisuća eura.

Vijest o odlasku Ivana s Poljuda odjeknula je Hrvatskom, ali i nogometnim svijetom. Hrvatski reprezentativac je igrao za velikane Borussiju Dortmund, Inter, Bayern i Tottenham, te s njima osvajao trofeje, pa ne čudi da vijest zanima javnost i van granica Lijepe Naše.

Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s mercata, na X-u (bivši Twitter), gdje ima preko 21 milijun pratitelja, objavio je:

- Ivan Perišić dostupan je na tržištu jer napušta Hajduk u završnici prijelaznog roka.

Vijest na spomenutoj društvenoj mreži već ima 2 milijuna otvaranja.

No, ono što je zanimljivo je to kako je Romano ovo objavio tek nakon službene vijesti Hajduka. Inače, talijanski insajder ima informacije puno prije klubova, pa izgleda kako ga je Perišić uhvatio nespremnog. Je li spavao? Možda i je, ali prije da ga je vijest uhvatila nespremnog. Nije očekivao ovakav rasplet.

Slavni dinamovac javno stao u obranu Ivana Perišića: ‘Poštujem tuđe, ali volim svoje. Majstore, nitko ti ne može...‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 09:27