StoryEditorOCM

Dramatičan vapaj Hajdukovog nogometaša zbog potrage koja je njegovu domovinu digla na noge: ‘Ova djevojka je nestala!‘

Piše F. V.
30. studenog 2023. - 13:52

Hajdukov nogometaš i reprezentativac Sjeverne Makedonije Aleksandar Trajkovski na svom je Instagram storyju podijelio objavu kojom se od ljudi u gotovo cijeloj tamošnjoj regiji traži pomoć u potrazi za nestalom 14-godišnjom djevojkom Vanjom Gjorčevskom.

Između ostalog, uz molbu da se podijeli, u objavi na engleskom jeziku je stajalo:

- Svima u Srbiji, Kosovu, Albaniji, Bugarskoj i Grčkoj. Ova djevojka je nestala!!! Ona je Vanja Gjorčevska, 14-godišnja djevojka, nestala je u Skoplju 27. studenoga.

image
Screenshot/Instagram/alextrajkovski8

U Sjevernoj Makedoniji već danima traje potraga za misteriozno nestalom Vanjom za koju se u medijima pretpostavlja da je oteta. Cijela država je na nogama, traje sveobuhvatna potraga. Po ulicama glavnog grada zalijepljeni su i plakati s njenim likom.

Gjorčevska je nestala u ponedjeljak ujutro u Skoplju, na putu do škole. Od tada joj se gubi svaki trag. Vanja je visoka 175 centimetara, a teška 58 kilograma. Ima tamnosmeđu kosu, smeđe oči, nosi fiksni aparatić za zube i ima madež na desnoj strani lica. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu i traperice te plavu bluzu, a nosila je i bijele tenisice sa smeđim prugama.

Nedugo nakon nestanka njen mobitel je isključen. Razrednica je u kratkom roku obavijestila majku da djevojka nije na nastavi, a onda je vrlo brzo krenula potraga. Majka djevojčice Zorica je na društvenim mrežama apelirala na sve koji mogu da pomognu.

- Ako imate bilo kakvu informaciju, molim vas javite policiji. Molim vas ne širite dezinformacije, to neće pomoći u potrazi.

Svi koju mogu na bilo koji način pokušavaju pomoći. Trajkovski na Instagramu ima više od 47 tisuća pratitelja.

image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:22