StoryEditorOCM
Više od sportane vole je baš

Bahaćenje epskih razmjera, ovaj put je izazvala i neke bivše kolege: ‘Poznavala je mnoge popularne ljude u Madridu‘

Piše R. R.
5. kolovoza 2023. - 10:30

Georgina Rodriguez oduvijek je tvrdila da joj materijalne stvari ne znače previše u životu, ali njeni potezi govore drugačije. Djevojka Cristiana Ronalda koristi svaku priliku kako bi pokazala koliko je bogata. Hvali se nakitom i po mišljenju mnogih prilično pretjeruje.

Novo bahaćenje epskih razmjera napravila je tijekom kupanja na bazenu. Odlučila je pokazati kako se kupa s nakitom na rukama vrijednim više od 80.000 eura. Nakit je od uglednog talijanskog brenda Pasquale Bruni, a radi se o prstenju i narukvici od 18-karatnog bijelog zlata s dijamantima.

Uz ovaj nakit u jednom trenutku je pokazala i sat Jacob & Co brenda čija se vrijednost procjenjuje na gotovo 100.000 eura. Kupanje sa skupocjenim nakitom na rukama nije se dopalo većini. Dosta je onih koji smatraju da se ne bi trebala bahatiti na takav način i da su sasvim svjesni da je poprilično bogata.

Georgina Rodriguez odavno govori da je Cristiana Ronalda upoznala u jednom luksuznom butiku u kojem je radila, no njen sada već bivši radni kolega iznio je svoju verziju priče koja izgleda potpuno drugačije. Dok je još igrao za Real Madrid, 2016. godine, Ronaldo se povezivao sa Georginom Rodriguez ili, preciznije, ona sa Portugalcem.

Sada je Pablo Bone progovorio o ovom pitanju, a on tvrdi da je poznaje iz rada u istoj trgovini

- Radio sam s njom oko dva mjeseca prije nego što je postala zvijezda. Sreli smo se nekoliko puta, ona je bila na ženskom, ja na muškom odjelu - objasnio je Pablo, prenosi Marca.

Bone tvrdi da Ronaldova veza sa sadašnjom partnericom nije počela sastankom u butiku.

- Georgina je tako rekla, ali kad je srela Cristiana, on je ulazio u trgovinu s prijateljima i sinom. Upravo je izašla kroz vrata. Kad je ušao, svi smo se okrenuli da ga pogledamo jer je on važna, a s ovakvim kupcima imaju posla samo menadžeri. Zapravo, ova veza započela je kasnije. Tad nisu razgovarali, ali nakon nekoliko tjedana sreli su se na zabavi gdje su se malo bolje upoznali.

Bone ima jako loše mišljenje o Georgini i, prema njegovim riječima, prije nego što je upoznala Ronalda, bila je fokusirana isključivo na sebe. Čak i kad nije imala novac koji sada ima, uvijek je bila arogantna. Željela je postići veliki uspjeh i zato je radila u raznim luksuznim buticima.

- Poznavala je mnoge popularne ljude u Madridu. Uvijek je bila takva - rekao je Georginin bivši kolega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 02:50