StoryEditorOCM
Vaterpolopravi kavaliri

Težak poraz su doživjeli u Beogradu, ali nisu zaboravili na današnji datum. Evo što vam jadranaši poručuju za Dan žena

Piše I. M.
8. ožujka 2024. - 22:44

Težak poraz hrvatskog prvaka na gostovanju kod europskog doprvaka. Novi Beograd je uvjerljivo svladao Jadran s 15:11 u utakmici 1. kola četvrtfinalne skupine Lige prvaka.

No, ništa nije izgubljeno, nema se vremena plakati za "prolivenim mlikom", jer već sljedeći tjedan, 14. ožujka u Zagrebu će se podizati trofej. Bit će to onaj u Superkupu, a na Savi će Splićani igrati protiv Jug Adriatic osiguranja.

Unatoč svemu, igrači nisu zaboravili koji je današnji dan, pa su čestitku za Dan žena uputili svim ženama i "onima koji se tako osjećaju".

Evo što poručuju Mate Anić, Ivan Marcelić, Konstantin Harkov, Luka Bukić, Đuro Radović, Toni Radan i Šime Žilić...

Za one koji su se tek "uključili u eter"

Što se tiče najelitnijeg klupskog natjecanja, svakako oslobodite 19. ožujka kada u goste na Poljud dolazi prvak Europe, Pro Recco. Za one pak kojima nije jasno, kako četvrtfinale i poraz od Novog Beograda pa novi protivnik, evo kratkog vodiča...

Za razliku od travnjaka, gdje najboljih osam označava i “knock-out”, u bazenu je to malo drugačije. Oformljene su dvije grupe po četiri kluba, a po dva najbolja sastava plasirat će se na “final 4” turnir u lipnju koji se igra na Malti. Jadran je u skupini A s Marseilleom, Pro Reccom i Novim Beogradom, a grupu B čine Brescia, Barceloneta, Ferencvaroš i Olympiacos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:55