StoryEditorOCM
Tenisgrand slam

Uspješan start Mektića i Pavića sa svojim partnerima na Australian Openu

18. siječnja 2024. - 09:16

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić sa svojim su partnerima, Nizozemcem Wesleyem Koolhofom, odnosno Salvadorcem Marcelom Arevalom, bili uspješni u susretima 1. kola muških parova na Australian Openu.

Mektić i Koolhof su svladali Francuze Sadija Doumbiju i Fabiena Reboula sa 7-6 (4), 2-6, 6-3, dok su Pavić i Arevalo nadigrali Nijemce Constantina Frantzena i Hendrika Jebensa sa 7-6 (5), 6-3.

Sljedeći suparnici Mektiću i Koolhofu bit će bolji iz ogleda Australaca Alexa Bolta i Lukea Savillea te Finca Harrija Heliovaare i Australca Johna Peersa, dok će Pavić i Arevalo na Talijane Mattea Arnaldija i Andreu Pellegrina ili Nsrirama Balajia i Rumunja Victora Vlada Corneu.

Donna Vekić se nakon ranog ispadanja u pojedinačnoj konkurenciji od daljnjeg nastupa u Melbourneu oprostila i nakon 1. kola ženksih parova. Nju i Rumunjku Coranu Cirsteu svladale su Nizozemka Demi Schuurs i Brazilka Luisa Stefani sa 6-2, 7-5. Kasnije u četvrtak svoj će susret 1. kola parova igrati i Petra Martić s Britankom Katie Boulter protiv petih nositeljica Čehinje Barbore Krejčikove i Njemice Laure Siegemund.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:40